Warsztaty Kulinarne „CULINARY EXELLENCE”
Dnia 17.01.2018r. odbyły się w Zespole Szkół Przemysłu Spożywczego, w pracowniach technologicznych warsztaty kulinarne „CULINARY EXELLENCE”. Pod okiem szefa kuchni Hotelu NOVOTEL Centrum p. Stefana Tomaszewskiego i p. Marcina Hejnce szefa kuchni Hotelu MERCURE w Poznaniu, uczniowie klasy 3 Ż mieli do przygotowania:  krem kataloński  aksamitny krem z batatów z mleczkiem kokosowym  marynowany łosoś w burakach  polędwicę wołową z sosem ze smardzów i sałatką z warzyw korzennych To dopiero pierwsza cześć warsztatów. Kolejna edycja w najbliższym czasie, gdzie uczniowie będą mieli możliwość przygotowywania Sushi.
Strona główna ZSPS
IMG_3184
IMG_3185
IMG_3187
IMG_3188
IMG_3189
IMG_3190
IMG_3193
IMG_3195
IMG_3196
IMG_3198
IMG_3199
1
27144937_1549537818433927_1653566751_o
27266045_1549537765100599_1877111580_o
27267265_1549537841767258_1811375889_o
Pokaz slajdów
© ZSPS w Poznaniu Strona główna ZSPS
loading