XXI Ogólnopolska Olimpiada Wiedzy o Żywności
Dnia 23 listopada 2018 w Zespole Szkół Przemysłu Spożywczego odbył się etap okręgowy XXI Ogólnopolskiej Olimpiady Wiedzy o Żywności. W eliminacjach szkolnych w 7 okręgach (poznański, toruński, olsztyński, kielecki, katowicki, łódzki, wrocławski) brało udział 753 uczniów z 41 szkół. W drugim etapie w naszym okręgu brało udział 39 uczniów z 9 szkół Poznania, Gorzowa Wielkopolskiego, Marszewa, Lubska, Wałcza i Zielonej Góry. Byli to uczniowie klas technikum a także liceum ogólnokształcącego. Z naszej szkoły do etapu okręgowego zakwalifikowało się 6 uczniów z klas: 2T, 3T, 4T. Miejsce 1 zajęła uczennica Karolina Kowalewska z klasy 4T; miejsce 5 zajęła Katarzyna Walczak z klasy 4T; miejsce 6 zajął Damian Turek z klasy 4T; miejsce 7 zajął Rafał Gęgotek z klasy 3T; miejsce 10 zajął Łukasz Gęgotek z klasy 3T. Laureaci etapu okręgowego Olimpiady wykazali się wysokim poziomem wiedzy i umiejętności. Gratulujemy! Sekretarz Olimpiady Małgorzata Balcerek
Strona główna ZSPS
DSC_0514
DSC_0515
DSC_0516
DSC_0517
DSC_0518
DSC_0520
DSC_0521
DSC_0523
DSC_0525
DSC_0529
DSC_0530
DSC_0532
DSC_0533
DSC_0537
DSC_0538
1 2 Następny slajd
Pokaz slajdów
© ZSPS POZNAŃ Strona główna ZSPS
loading