Zasadnicza Szkoła Zawodowa Nr 8
Plan lekcji dla klasy 1C
Godz. Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
07:30
do
08:15
Podejmowanie i
prowadzenie
działalności
gospodarczej
Berezowska
Aleksandra
sala: 126
       
08:20
do
09:05
Podejmowanie i
prowadzenie
działalności
gospodarczej
Berezowska
Aleksandra
sala: 126
  Wiedza
ogólnozawodowa
w cukiernictwie
Jabłecka Jadwiga
sala: 105
   
09:15
do
10:00
Podejmowanie i
prowadzenie
działalności
gospodarczej
Berezowska
Aleksandra
sala: 37
gr.1
Wychowanie do
życia w rodzinie
Włodarczak
Michał
sala: 114
Wiedza
ogólnozawodowa
w cukiernictwie
Jabłecka Jadwiga
sala: 105
   
10:10
do
10:55
Geografia
Bartecki Robert
sala: 224
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Janyga Dominik
sala: WFd
- - - - - -
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFm
Język polski
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
   
11:10
do
11:55
gr.1
Informatyka
Hałas Marek
sala: 202
- - - - - -
gr.2
Informatyka
Bartecki Robert
sala: 102
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Janyga Dominik
sala: WFd
- - - - - -
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFm
Język polski
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
   
12:05
do
12:50
Chemia
Rojewska Beata
sala: 115
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Janyga Dominik
sala: WFd
- - - - - -
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFm
Surowce i
materiały
pomocnicze
Jabłecka Jadwiga
sala: 105
   
13:00
do
13:45
Matematyka
Misiak Justyna
sala: 214
Edukacja dla
bezpieczeństwa
Janyga Dominik
sala: 36
Surowce i
materiały
pomocnicze
Jabłecka Jadwiga
sala: 105
   
13:55
do
14:40
Wiedza
ogólnozawodowa
w cukiernictwie
Jabłecka Jadwiga
sala: 105
Matematyka
Misiak Justyna
sala: 214
Zajęcia z
wychowawcą
Jabłecka Jadwiga
sala: 105
   
14:45
do
15:30
gr.1
Język angielski
Kiełbasiewicz
Beata
sala: 122
- - - - - -
gr.2
Język angielski
Tomczak
Agnieszka
sala: 104
Bezpieczeństwo i
higiena pracy
Mielcarek-
Kazimierska Marta
sala: 43
Biologia
Wojnowska Beata
sala: 115
   
15:35
do
16:20
gr.1
Religia
Wendland
Mariusz
sala: 201
Bezpieczeństwo i
higiena pracy
Mielcarek-
Kazimierska Marta
sala: 43
Historia
Włodarczak
Michał
sala: 114
   
16:25
do
17:10
  Fizyka
Hałas Marek
sala: 114
     
Technikum Przemysłu Spożywczego
Plan lekcji dla klasy 1H
Godz. Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
07:30
do
08:15
Matematyka
Kaźmierczak
Barbara
sala: 215
  gr.2
Język angielski
Kiełbasiewicz
Beata
sala: 122
- - - - - -
gr.1
Język angielski
Tomczak
Agnieszka
sala: 104
Podstawy
hotelarstwa
Bartecki Robert
sala: 224
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Janyga Dominik
sala: WFm
08:20
do
09:05
gr.1
Informatyka
Kaźmierczak
Barbara
sala: 215
- - - - - -
gr.2
Informatyka
Hałas Marek
sala: 202
gr.1
Wychowanie do
życia w rodzinie
Bartos Igor
sala: 218
gr.2
Język angielski
Kiełbasiewicz
Beata
sala: 122
- - - - - -
gr.1
Język angielski
Tomczak
Agnieszka
sala: 104
Podstawy
hotelarstwa
Bartecki Robert
sala: 224
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Janyga Dominik
sala: WFm
09:15
do
10:00
Wiedza o
społeczeństwie
Włodarczak
Michał
sala: 218
Podstawy
hotelarstwa
Bartecki Robert
sala: 224
Zajęcia z
wychowawcą
Tomczak
Agnieszka
sala: 104
gr.1
Język angielski
Tomczak
Agnieszka
sala: 104
- - - - - -
gr.2
Język angielski
Kiełbasiewicz
Beata
sala: 122
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Janyga Dominik
sala: WFm
10:10
do
10:55
gr.1
Język niemiecki
Machalska
Renata
sala: 222
- - - - - -
gr.2
Język rosyjski
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
Matematyka
Kaźmierczak
Barbara
sala: 215
Język polski
Karłowicz-
Pielatowska Agata
sala: 227
gr.2
Organizacja pracy
w recepcji
Saj Anna
sala: 220
- - - - - -
gr.1
Organizacja pracy
w recepcji
Wojciechowska
Kinga
sala: 43
gr.1
Organizacja pracy
w recepcji
Wojciechowska
Kinga
sala: 43
- - - - - -
gr.2
Organizacja pracy
w recepcji
Saj Anna
sala: 220
11:10
do
11:55
gr.1
Język niemiecki
Machalska
Renata
sala: 222
- - - - - -
gr.2
Język rosyjski
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
Marketing w
hotelarstwie
Berezowska
Aleksandra
sala: 37
Język polski
Karłowicz-
Pielatowska Agata
sala: 227
gr.2
Organizacja pracy
w recepcji
Saj Anna
sala: 220
- - - - - -
gr.1
Organizacja pracy
w recepcji
Wojciechowska
Kinga
sala: 43
gr.1
Organizacja pracy
w recepcji
Wojciechowska
Kinga
sala: 43
- - - - - -
gr.2
Organizacja pracy
w recepcji
Saj Anna
sala: 220
12:05
do
12:50
gr.2
Język rosyjski
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
- - - - - -
gr.1
Język niemiecki
Machalska
Renata
sala: 222
gr.1
Religia
Wendland Mariusz
sala: 201
Język polski
Karłowicz-
Pielatowska Agata
sala: 227
gr.2
Organizacja pracy
w recepcji
Saj Anna
sala: 220
- - - - - -
gr.1
Organizacja pracy
w recepcji
Wojciechowska
Kinga
sala: 43
gr.1
Chemia
Litkowska Hanna
sala: 126
- - - - - -
gr.2
Chemia
Rojewska Beata
sala: 124
13:00
do
13:45
Podstawy
hotelarstwa
Bartecki Robert
sala: 224
gr.1
Religia
Wendland Mariusz
sala: 201
Edukacja dla
bezpieczeństwa
Janyga Dominik
sala: 36
Historia
Włodarczak
Michał
sala: 114
Podejmowanie i
prowadzenie
działalności
gospodarczej
Berezowska
Aleksandra
sala: 220
13:55
do
14:40
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Szwabig Sylwia
sala: siłownia
Język polski
Karłowicz-
Pielatowska Agata
sala: 227
  Historia
Włodarczak
Michał
sala: 114
Bezpieczeństwo i
higiena pracy
Mielcarek-
Kazimierska Marta
sala: 43
14:45
do
15:30
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Szwabig Sylwia
sala: siłownia
Marketing w
hotelarstwie
Berezowska
Aleksandra
sala: 220
  Podejmowanie i
prowadzenie
działalności
gospodarczej
Berezowska
Aleksandra
sala: 213
 
15:35
do
16:20
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Szwabig Sylwia
sala: siłownia
       
Zasadnicza Szkoła Zawodowa Nr 8
Plan lekcji dla klasy 1KP
Godz. Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
07:30
do
08:15
Zajęcia z
wychowawcą
Włodarczak
Michał
sala: 218
    gr.1
Wychowanie do
życia w rodzinie
Bartos Igor
sala: 218
 
08:20
do
09:05
Historia
Włodarczak
Michał
sala: 218
Podejmowanie i
prowadzenie
działalności
gospodarczej
Berezowska
Aleksandra
sala: 43
piekarz
Wiedza
ogólnozawodowa
w piekarstwie
Cicha Urszula
sala: 205
- - - - - -
kucharz
Higiena produkcji
Fertała Henryka
sala: 37
kucharz
Technologia
gastronomiczna
Mager Małgorzata
sala: 126
 
09:15
do
10:00
Geografia
Bartecki Robert
sala: 224
Podejmowanie i
prowadzenie
działalności
gospodarczej
Berezowska
Aleksandra
sala: 43
piekarz
Wiedza
ogólnozawodowa
w piekarstwie
Cicha Urszula
sala: 205
- - - - - -
kucharz
Higiena produkcji
Fertała Henryka
sala: 37
kucharz
Technologia
gastronomiczna
Mager Małgorzata
sala: 126
 
10:10
do
10:55
gr.1
Informatyka
Hałas Marek
sala: 202
- - - - - -
gr.2
Informatyka
Kaźmierczak
Barbara
sala: 102
Język polski
Karłowicz-
Pielatowska Agata
sala: 227
piekarz
Wiedza
ogólnozawodowa
w piekarstwie
Cicha Urszula
sala: 205
- - - - - -
kucharz
Zasady żywienia
Fertała Henryka
sala: 37
kucharz
Maszyny i
urządzenia
Różańska Izabela
sala: 101
 
11:10
do
11:55
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFd
- - - - - -
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Szwabig Sylwia
sala: WFm
Język polski
Karłowicz-
Pielatowska Agata
sala: 227
kucharz
Technologia
gastronomiczna
Mager Małgorzata
sala: 126
- - - - - -
piekarz
Wiedza
ogólnozawodowa
w piekarstwie
Cicha Urszula
sala: 205
kucharz
Maszyny i
urządzenia
Różańska Izabela
sala: 101
 
12:05
do
12:50
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFd
- - - - - -
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Szwabig Sylwia
sala: WFm
Chemia
Rojewska Beata
sala: 105
Podejmowanie i
prowadzenie
działalności
gospodarczej
Berezowska
Aleksandra
sala: 43
   
13:00
do
13:45
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFd
- - - - - -
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Szwabig Sylwia
sala: WFm
Bezpieczeństwo i
higiena pracy
Mielcarek-
Kazimierska Marta
sala: 114
Podejmowanie i
prowadzenie
działalności
gospodarczej
Berezowska
Aleksandra
sala: 43
   
13:55
do
14:40
gr.1
Język angielski
Kiełbasiewicz
Beata
sala: 122
- - - - - -
gr.2
Język angielski
Tomczak
Agnieszka
sala: 104
Bezpieczeństwo i
higiena pracy
Mielcarek-
Kazimierska Marta
sala: 114
Biologia
Wojnowska Beata
sala: 115
   
14:45
do
15:30
gr.1
Religia
Wendland
Mariusz
sala: 201
Fizyka
Hałas Marek
sala: 114
Matematyka
Misiak Justyna
sala: 214
   
15:35
do
16:20
  Edukacja dla
bezpieczeństwa
Janyga Dominik
sala: 36
Matematyka
Misiak Justyna
sala: 214
   
Technikum Przemysłu Spożywczego
Plan lekcji dla klasy 1TH
Godz. Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
06:45
do
07:30
    gr.2
Pracownia
Borowy Tomasz
sala: 60
- - - - - -
gr,1
Pracownia
Lutowska Maria
sala: 12
- - - - - -
gr.3
Pracownia
Mormol Joanna
sala: 13
   
07:30
do
08:15
technik
hotelarstwa
Podstawy
hotelarstwa
Fertała Henryka
sala: 37
- - - - - -
technik
technologii
żywności
Ogólna
technologia
żywności
Cicha Urszula
sala: 205
  gr.2
Pracownia
Borowy Tomasz
sala: 60
- - - - - -
gr,1
Pracownia
Lutowska Maria
sala: 12
- - - - - -
gr.3
Pracownia
Mormol Joanna
sala: 13
gr.1
Religia
Wendland Mariusz
sala: 201
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Janyga Dominik
sala: WFm
- - - - - -
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Szwabig Sylwia
sala: WFd1
08:20
do
09:05
technik
technologii
żywności
Język obcy
ukierunkowany
zawodowo
Daroń Monika
sala: 117
- - - - - -
technik
hotelarstwa
Język obcy
ukierunkowany
zawodowo
Kiełbasiewicz
Beata
sala: 122
  gr,1
Pracownia
Lutowska Maria
sala: 12
- - - - - -
gr.2
Pracownia
Borowy Tomasz
sala: 60
- - - - - -
gr.3
Pracownia
Mormol Joanna
sala: 13
- - - - - -
technik
hotelarstwa
Marketing w
hotelarstwie
Berezowska
Aleksandra
sala: 215
gr.1
Język angielski
Tomczak
Agnieszka
sala: 104
- - - - - -
gr.2
Język angielski
Nadachewicz
Marcin
sala: 213
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Janyga Dominik
sala: WFm
- - - - - -
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Szwabig Sylwia
sala: WFd1
09:15
do
10:00
technik
technologii
żywności
Język obcy
ukierunkowany
zawodowo
Daroń Monika
sala: 117
- - - - - -
technik
hotelarstwa
Język obcy
ukierunkowany
zawodowo
Kiełbasiewicz
Beata
sala: 122
Matematyka
Misiak Justyna
sala: 214
gr,1
Pracownia
Lutowska Maria
sala: 12
- - - - - -
gr.2
Pracownia
Borowy Tomasz
sala: 60
- - - - - -
gr.3
Pracownia
Mormol Joanna
sala: 13
- - - - - -
technik
hotelarstwa
Marketing w
hotelarstwie
Berezowska
Aleksandra
sala: 215
Zajęcia z
wychowawcą
Misiak Justyna
sala: 214
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Janyga Dominik
sala: WFm
- - - - - -
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Szwabig Sylwia
sala: WFd1
10:10
do
10:55
Podejmowanie i
prowadzenie
działalności
gospodarczej
Berezowska
Aleksandra
sala: 37
Wiedza o
społeczeństwie
Bartos Igor
sala: 218
gr.2
Pracownia
Borowy Tomasz
sala: 60
- - - - - -
gr,1
Pracownia
Lutowska Maria
sala: 12
- - - - - -
gr.3
Pracownia
Mormol Joanna
sala: 13
- - - - - -
technik
hotelarstwa
Organizacja pracy
w recepcji
Saj Anna
sala: 220
Matematyka
Misiak Justyna
sala: 214
Język polski
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
11:10
do
11:55
Podejmowanie i
prowadzenie
działalności
gospodarczej
Berezowska
Aleksandra
sala: 37
Język polski
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
technik
hotelarstwa
Organizacja pracy
w recepcji
Saj Anna
sala: 220
Edukacja dla
bezpieczeństwa
Janyga Dominik
sala: 36
Język polski
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
12:05
do
12:50
gr.1
Informatyka
Hałas Marek
sala: 202
- - - - - -
gr.2
Informatyka
Bartecki Robert
sala: 102
Język polski
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
technik
hotelarstwa
Organizacja pracy
w recepcji
Saj Anna
sala: 220
Historia
Włodarczak
Michał
sala: 114
gr.2
Język rosyjski
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
- - - - - -
gr.1
Język niemiecki
Machalska Renata
sala: 222
13:00
do
13:45
technik
hotelarstwa
Podstawy
hotelarstwa
Fertała Henryka
sala: 37
- - - - - -
technik
technologii
żywności
Ogólna
technologia
żywności
Cicha Urszula
sala: 205
gr.1
Chemia
Litkowska Hanna
sala: 124
- - - - - -
gr.2
Chemia
Rojewska Beata
sala: 105
technik
hotelarstwa
Organizacja pracy
w recepcji
Saj Anna
sala: 220
gr.1
Wychowanie do
życia w rodzinie
Bartos Igor
sala: 218
gr.2
Język rosyjski
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
- - - - - -
gr.1
Język niemiecki
Machalska Renata
sala: 222
13:55
do
14:40
technik
hotelarstwa
Podstawy
hotelarstwa
Fertała Henryka
sala: 37
- - - - - -
technik
technologii
żywności
Ogólna
technologia
żywności
Cicha Urszula
sala: 205
gr.2
Język angielski
Nadachewicz
Marcin
sala: 213
- - - - - -
gr.1
Język angielski
Tomczak
Agnieszka
sala: 104
technik
hotelarstwa
Organizacja pracy
w recepcji
Saj Anna
sala: 220
gr.1
Religia
Wendland Mariusz
sala: 201
gr.1
Język niemiecki
Machalska Renata
sala: 222
- - - - - -
gr.2
Język rosyjski
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
14:45
do
15:30
  gr.2
Język angielski
Nadachewicz
Marcin
sala: 213
- - - - - -
gr.1
Język angielski
Tomczak
Agnieszka
sala: 104
  Historia
Włodarczak
Michał
sala: 114
Bezpieczeństwo i
higiena pracy
Mielcarek-
Kazimierska Marta
sala: 43
15:35
do
16:20
  technik
hotelarstwa
Podstawy
hotelarstwa
Fertała Henryka
sala: 37
     
Technikum Przemysłu Spożywczego
Plan lekcji dla klasy 1Ż
Godz. Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
06:45
do
07:30
gr.2
Pracownia
Borowy Tomasz
sala: 60
- - - - - -
gr.3
Pracownia
Mikołajczyk-
Nieckarz Karolina
sala: 12
- - - - - -
gr.1
Pracownia
Mormol Joanna
sala: 13
       
07:30
do
08:15
gr.2
Pracownia
Borowy Tomasz
sala: 60
- - - - - -
gr.3
Pracownia
Mikołajczyk-
Nieckarz Karolina
sala: 12
- - - - - -
gr.1
Pracownia
Mormol Joanna
sala: 13
Matematyka
Kaźmierczak
Barbara
sala: 215
gr.1
Język niemiecki
Machalska Renata
sala: 222
  Technologia
gastronomiczna
Mager Małgorzata
sala: 126
08:20
do
09:05
gr.2
Pracownia
Borowy Tomasz
sala: 60
- - - - - -
gr.3
Pracownia
Mikołajczyk-
Nieckarz Karolina
sala: 12
- - - - - -
gr.1
Pracownia
Mormol Joanna
sala: 13
Matematyka
Kaźmierczak
Barbara
sala: 215
gr.1
Język niemiecki
Machalska Renata
sala: 222
  Technologia
gastronomiczna
Mager Małgorzata
sala: 126
09:15
do
10:00
gr.2
Pracownia
Borowy Tomasz
sala: 60
- - - - - -
gr.3
Pracownia
Mikołajczyk-
Nieckarz Karolina
sala: 12
- - - - - -
gr.1
Pracownia
Mormol Joanna
sala: 13
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Janyga Dominik
sala: WFd1
- - - - - -
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Nowicka Ewa
sala: WFd
gr.1
Język niemiecki
Machalska Renata
sala: 222
gr.1
Religia
Wendland Mariusz
sala: 201
Wiedza o
społeczeństwie
Włodarczak
Michał
sala: 114
10:10
do
10:55
gr.2
Pracownia
Borowy Tomasz
sala: 60
- - - - - -
gr.3
Pracownia
Mikołajczyk-
Nieckarz Karolina
sala: 12
- - - - - -
gr.1
Pracownia
Mormol Joanna
sala: 13
Technologia
gastronomiczna
Mager Małgorzata
sala: 126
Bezpieczeństwo i
higiena pracy
Mielcarek-
Kazimierska Marta
sala: 114
gr.2
Język angielski
Kiełbasiewicz
Beata
sala: 122
- - - - - -
gr.1
Język angielski
Tomczak
Agnieszka
sala: 104
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Janyga Dominik
sala: WFm
- - - - - -
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Nowicka Ewa
sala: WFd
11:10
do
11:55
gr.2
Pracownia
Borowy Tomasz
sala: 60
- - - - - -
gr.3
Pracownia
Mikołajczyk-
Nieckarz Karolina
sala: 12
- - - - - -
gr.1
Pracownia
Mormol Joanna
sala: 13
Historia
Bartos Igor
sala: 218
Historia
Bartos Igor
sala: 218
gr.2
Język angielski
Kiełbasiewicz
Beata
sala: 122
- - - - - -
gr.1
Język angielski
Tomczak
Agnieszka
sala: 104
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Janyga Dominik
sala: WFm
- - - - - -
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Nowicka Ewa
sala: WFd
12:05
do
12:50
  gr.1
Wychowanie do
życia w rodzinie
Bartos Igor
sala: 218
gr.1
Religia
Wendland Mariusz
sala: 201
Język polski
Karłowicz-
Pielatowska Agata
sala: 227
gr.2
Język rosyjski
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
13:00
do
13:45
  Geografia
Bartecki Robert
sala: 224
Język polski
Karłowicz-
Pielatowska Agata
sala: 227
Język polski
Karłowicz-
Pielatowska Agata
sala: 227
gr.2
Język rosyjski
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
13:55
do
14:40
  Podejmowanie i
prowadzenie
działalności
gospodarczej
Berezowska
Aleksandra
sala: 220
Język polski
Karłowicz-
Pielatowska Agata
sala: 227
Biologia
Wojnowska Beata
sala: 115
gr.2
Język rosyjski
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
14:45
do
15:30
  Edukacja dla
bezpieczeństwa
Janyga Dominik
sala: 36
Wyposażenie
techniczne
Różańska Izabela
sala: 201
Zajęcia z
wychowawcą
Wojnowska Beata
sala: 115
 
15:35
do
16:20
  gr.1
Język angielski
Tomczak
Agnieszka
sala: 104
gr.2
Język angielski
Kiełbasiewicz
Beata
sala: 122
Podejmowanie i
prowadzenie
działalności
gospodarczej
Berezowska
Aleksandra
sala: 213
 
Zasadnicza Szkoła Zawodowa Nr 8
Plan lekcji dla klasy 2CPW
Godz. Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
07:30
do
08:15
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Szwabig Sylwia
sala: siłownia
      piekarz
Produkcja
piekarska
Różańska Izabela
sala: 101
08:20
do
09:05
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Szwabig Sylwia
sala: siłownia
    chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Szwabig Sylwia
sala: WFd1
piekarz
Produkcja
piekarska
Różańska Izabela
sala: 101
- - - - - -
cukiernik
Technologie
produkcji
cukierniczej
Jabłecka Jadwiga
sala: 105
09:15
do
10:00
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Szwabig Sylwia
sala: siłownia
    chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Szwabig Sylwia
sala: WFd1
piekarz
Produkcja
piekarska
Różańska Izabela
sala: 101
- - - - - -
cukiernik
Technologie
produkcji
cukierniczej
Jabłecka Jadwiga
sala: 105
- - - - - -
wędliniarz
Produkcja
wędliniarska
Lutowska Maria
sala: 204
10:10
do
10:55
cukiernik
Technologie
produkcji
cukierniczej
Jabłecka Jadwiga
sala: 105
- - - - - -
piekarz
Technika
piekarska
Różańska Izabela
sala: 101
- - - - - -
wędliniarz
Surowce w
przetwórstwie
mięsa
Lutowska Maria
sala: 204
    chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Szwabig Sylwia
sala: WFd1
gr.1
Język angielski
Tomczak
Agnieszka
sala: 104
- - - - - -
gr.2
Język angielski
Daroń Monika
sala: 117
11:10
do
11:55
cukiernik
Technologie
produkcji
cukierniczej
Jabłecka Jadwiga
sala: 105
- - - - - -
piekarz
Technika
piekarska
Różańska Izabela
sala: 101
- - - - - -
wędliniarz
Surowce w
przetwórstwie
mięsa
Lutowska Maria
sala: 204
    Matematyka
Kaźmierczak
Barbara
sala: 215
gr.1
Język angielski
Tomczak
Agnieszka
sala: 104
- - - - - -
gr.2
Język angielski
Daroń Monika
sala: 117
12:05
do
12:50
cukiernik
Technologie
produkcji
cukierniczej
Jabłecka Jadwiga
sala: 105
- - - - - -
piekarz
Produkcja
piekarska
Różańska Izabela
sala: 101
- - - - - -
wędliniarz
Produkcja
wędliniarska
Lutowska Maria
sala: 204
    Język polski
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
Zajęcia z
wychowawcą
Bartos Igor
sala: 218
13:00
do
13:45
cukiernik
Technologie
produkcji
cukierniczej
Jabłecka Jadwiga
sala: 105
- - - - - -
piekarz
Produkcja
piekarska
Różańska Izabela
sala: 101
- - - - - -
wędliniarz
Produkcja
wędliniarska
Lutowska Maria
sala: 204
    Język polski
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
Historia
Włodarczak
Michał
sala: 114
13:55
do
14:40
wędliniarz
Podstawowa
technologia
żywności
Różańska Izabela
sala: 101
    Podstawy
przedsiębiorczości
Tyczyńska-Kubiak
Justyna
sala: 36
Doradztwo
zawodowe
Berezowska
Aleksandra
sala: 220
14:45
do
15:30
wędliniarz
Podstawowa
technologia
żywności
Różańska Izabela
sala: 101
    Podstawy
przedsiębiorczości
Tyczyńska-Kubiak
Justyna
sala: 36
gr.1
Wychowanie do
życia w rodzinie
Włodarczak
Michał
sala: 114
15:35
do
16:20
wędliniarz
Podstawowa
technologia
żywności
Różańska Izabela
sala: 101
    gr.1
Religia
Wendland Mariusz
sala: 201
 
16:25
do
17:10
      cukiernik
Surowce i
materiały
pomocnicze
Różańska Izabela
sala: 101
 
Technikum Przemysłu Spożywczego
Plan lekcji dla klasy 2H
Godz. Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
07:30
do
08:15
gr.1
Organizacja
pracy w recepcji
Wojciechowska
Kinga
sala: 43
      gr.2
Język angielski
Tomczak
Agnieszka
sala: 104
08:20
do
09:05
gr.1
Organizacja
pracy w recepcji
Wojciechowska
Kinga
sala: 43
Podstawy
hotelarstwa
Fertała Henryka
sala: 37
gr.1
Religia
Wendland Mariusz
sala: 201
Ekonomia i prawo
w hotelarstwie
Wojciechowska
Kinga
sala: 43
gr.2
Język angielski
Tomczak
Agnieszka
sala: 104
09:15
do
10:00
gr.1
Organizacja
pracy w recepcji
Wojciechowska
Kinga
sala: 36
Podstawy
hotelarstwa
Fertała Henryka
sala: 37
gr.2
Obsługa
informatyczna w
hotelarstwie
Bartecki Robert
sala: 102
- - - - - -
gr.1
Obsługa
informatyczna w
hotelarstwie
Hałas Marek
sala: 202
Ekonomia i prawo
w hotelarstwie
Wojciechowska
Kinga
sala: 43
Wiedza o
społeczeństwie
Bartos Igor
sala: 218
10:10
do
10:55
gr.1
Organizacja
pracy w recepcji
Wojciechowska
Kinga
sala: 36
Podstawy
przedsiębiorczości
Berezowska
Aleksandra
sala: 43
gr.2
Obsługa
informatyczna w
hotelarstwie
Bartecki Robert
sala: 102
- - - - - -
gr.1
Obsługa
informatyczna w
hotelarstwie
Hałas Marek
sala: 202
Geografia
Bartecki Robert
sala: 224
Język polski
Łukaszewska Ewa
sala: 119
11:10
do
11:55
gr.2
Chemia
Rojewska Beata
sala: 115
- - - - - -
gr.1
Chemia
Litkowska Hanna
sala: 124
gr.1
Język angielski
Tomczak
Agnieszka
sala: 104
- - - - - -
gr.2
Organizacja pracy
w recepcji
Saj Anna
sala: 220
Fizyka
Hałas Marek
sala: 114
Język polski
Łukaszewska Ewa
sala: 119
Biologia
Wojnowska Beata
sala: 115
12:05
do
12:50
Zajęcia z
wychowawcą
Saj Anna
sala: 220
gr.1
Język angielski
Tomczak
Agnieszka
sala: 104
- - - - - -
gr.2
Organizacja pracy
w recepcji
Saj Anna
sala: 220
Matematyka
Misiak Justyna
sala: 214
Język polski
Łukaszewska Ewa
sala: 119
gr.1
Wychowanie do
życia w rodzinie
Włodarczak
Michał
sala: 114
13:00
do
13:45
gr.2
Organizacja
pracy w recepcji
Saj Anna
sala: 220
gr.1
Język niemiecki
Machalska Renata
sala: 222
- - - - - -
gr.2
Język rosyjski
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
Matematyka
Misiak Justyna
sala: 214
gr.1
Religia
Wendland Mariusz
sala: 201
 
13:55
do
14:40
gr.2
Organizacja
pracy w recepcji
Saj Anna
sala: 220
gr.1
Język niemiecki
Machalska Renata
sala: 222
- - - - - -
gr.2
Język rosyjski
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Szwabig Sylwia
sala: WFd
- - - - - -
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFm
   
14:45
do
15:30
    dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Szwabig Sylwia
sala: WFd
- - - - - -
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFm
   
15:35
do
16:20
    dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Szwabig Sylwia
sala: WFd
- - - - - -
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFm
   
Zasadnicza Szkoła Zawodowa Nr 8
Plan lekcji dla klasy 2K
Godz. Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
07:30
do
08:15
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Szwabig Sylwia
sala: siłownia
- - - - - -
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFm
       
08:20
do
09:05
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFm
- - - - - -
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Szwabig Sylwia
sala: siłownia
    Język polski
Łukaszewska Ewa
sala: 119
gr.1
Język angielski
Kiełbasiewicz
Beata
sala: 122
- - - - - -
gr.2
Język angielski
Daroń Monika
sala: 117
09:15
do
10:00
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFm
- - - - - -
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Szwabig Sylwia
sala: siłownia
    Historia
Włodarczak
Michał
sala: 114
gr.1
Język angielski
Kiełbasiewicz
Beata
sala: 122
- - - - - -
gr.2
Język angielski
Daroń Monika
sala: 117
10:10
do
10:55
Podstawy
przedsiębiorczośc
i
Tyczyńska-Kubiak
Justyna
sala: 43
    Doradztwo
zawodowe
Berezowska
Aleksandra
sala: 213
Zasady żywienia
Fertała Henryka
sala: 37
11:10
do
11:55
Podstawy
przedsiębiorczośc
i
Tyczyńska-Kubiak
Justyna
sala: 43
    Język obcy
ukierunkowany
zawodowo
Daroń Monika
sala: 117
Zajęcia z
wychowawcą
Fertała Henryka
sala: 37
12:05
do
12:50
Matematyka
Kaźmierczak
Barbara
sala: 215
    Język obcy
ukierunkowany
zawodowo
Daroń Monika
sala: 117
 
13:00
do
13:45
Technologia
gastronomiczna
Mager
Małgorzata
sala: 126
    Język polski
Łukaszewska Ewa
sala: 119
 
13:55
do
14:40
Technologia
gastronomiczna
Mager
Małgorzata
sala: 126
    Technologia
gastronomiczna
Mager Małgorzata
sala: 126
 
14:45
do
15:30
      Technologia
gastronomiczna
Mager Małgorzata
sala: 126
 
15:35
do
16:20
      gr.1
Religia
Wendland Mariusz
sala: 201
 
Technikum Przemysłu Spożywczego
Plan lekcji dla klasy 2TH
Godz. Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
06:45
do
07:30
  gr.1
Pracownia
Mormol Joanna
sala: 13
- - - - - -
gr.2
Pracownia
Mikołajczyk-
Nieckarz Karolina
sala: 60
- - - - - -
gr.3
Pracownia
Borowy Tomasz
sala: 12
     
07:30
do
08:15
technik
technologii
żywności
Język obcy
ukierunkowany
zawodowo
Daroń Monika
sala: 117
gr.1
Pracownia
Mormol Joanna
sala: 13
- - - - - -
gr.3
Pracownia
Borowy Tomasz
sala: 12
- - - - - -
gr.2
Pracownia
Mikołajczyk-
Nieckarz Karolina
sala: 60
- - - - - -
technik
hotelarstwa
Organizacja pracy
w recepcji
Saj Anna
sala: 220
    technik
technologii
żywności
Ogólna
technologia
żywności
Cicha Urszula
sala: 205
08:20
do
09:05
technologia
cukiernicza
Specjalizacja
Jabłecka Jadwiga
sala: 105
- - - - - -
technologia
mięsna
Specjalizacja
Lutowska Maria
sala: 204
- - - - - -
technologia
piekarska
Specjalizacja
Cicha Urszula
sala: 205
gr.1
Pracownia
Mormol Joanna
sala: 13
- - - - - -
gr.3
Pracownia
Borowy Tomasz
sala: 12
- - - - - -
gr.2
Pracownia
Mikołajczyk-
Nieckarz Karolina
sala: 60
- - - - - -
technik
hotelarstwa
Organizacja pracy
w recepcji
Saj Anna
sala: 220
  Wiedza o
społeczeństwie
Bartos Igor
sala: 218
technik
hotelartswa
Obsługa
informatyczna w
hotelarstwie
Bartecki Robert
sala: 102
- - - - - -
technik
technologii
żywności
Ogólna
technologia
żywności
Cicha Urszula
sala: 205
09:15
do
10:00
technologia
cukiernicza
Specjalizacja
Jabłecka Jadwiga
sala: 105
- - - - - -
technologia
mięsna
Specjalizacja
Lutowska Maria
sala: 204
- - - - - -
technologia
piekarska
Specjalizacja
Cicha Urszula
sala: 205
gr.1
Pracownia
Mormol Joanna
sala: 13
- - - - - -
gr.3
Pracownia
Borowy Tomasz
sala: 12
- - - - - -
gr.2
Pracownia
Mikołajczyk-
Nieckarz Karolina
sala: 60
- - - - - -
technik
hotelarstwa
Organizacja pracy
w recepcji
Saj Anna
sala: 220
technik
hotelarstwa
Język obcy
ukierunkowany
zawodowo
Kiełbasiewicz
Beata
sala: 122
Język polski
Łukaszewska Ewa
sala: 119
technik
technologii
żywności
Ogólna
technologia
żywności
Cicha Urszula
sala: 205
- - - - - -
technik
hotelartswa
Obsługa
informatyczna w
hotelarstwie
Bartecki Robert
sala: 102
10:10
do
10:55
gr.1
Chemia
Litkowska Hanna
sala: 124
- - - - - -
gr.2
Chemia
Rojewska Beata
sala: 115
gr.1
Pracownia
Mormol Joanna
sala: 13
- - - - - -
gr.2
Pracownia
Mikołajczyk-
Nieckarz Karolina
sala: 60
- - - - - -
gr.3
Pracownia
Borowy Tomasz
sala: 12
- - - - - -
technik
hotelarstwa
Organizacja pracy
w recepcji
Saj Anna
sala: 220
gr.2
Język angielski
Tomczak
Agnieszka
sala: 104
- - - - - -
gr.1
Język angielski
Daroń Monika
sala: 117
gr.1
Religia
Wendland Mariusz
sala: 201
Matematyka
Misiak Justyna
sala: 214
11:10
do
11:55
Język polski
Łukaszewska
Ewa
sala: 119
technik
hotelarstwa
Ekonomia i prawo
w hotelarstwie
Wojciechowska
Kinga
sala: 43
gr.2
Język angielski
Tomczak
Agnieszka
sala: 104
- - - - - -
gr.1
Język angielski
Daroń Monika
sala: 117
gr.1
Religia
Wendland Mariusz
sala: 201
Matematyka
Misiak Justyna
sala: 214
12:05
do
12:50
Język polski
Łukaszewska
Ewa
sala: 119
technik
hotelarstwa
Ekonomia i prawo
w hotelarstwie
Wojciechowska
Kinga
sala: 43
Fizyka
Hałas Marek
sala: 114
Biologia
Wojnowska Beata
sala: 115
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFd
13:00
do
13:45
technik
technologii
żywności
Analiza żywności
Litkowska Hanna
sala: 124
- - - - - -
technik
hotelarstwa
Podstawy
hotelarstwa
Wojciechowska
Kinga
sala: 36
technik
hotelarstwa
Marketing w
hotelarstwie
Wojciechowska
Kinga
sala: 43
Zajęcia z
wychowawcą
Cicha Urszula
sala: 205
Podstawy
przedsiębiorczości
Berezowska
Aleksandra
sala: 213
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFd
13:55
do
14:40
technik
hotelarstwa
Podstawy
hotelarstwa
Wojciechowska
Kinga
sala: 43
- - - - - -
technik
technologii
żywności
Analiza żywności
Litkowska Hanna
sala: 124
technik
hotelarstwa
Marketing w
hotelarstwie
Wojciechowska
Kinga
sala: 43
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFm
gr.2
Język rosyjski
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
- - - - - -
gr.1
Język niemiecki
Machalska Renata
sala: 222
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFd
14:45
do
15:30
technik
technologii
żywności
Analiza żywności
Litkowska Hanna
sala: 124
  chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFm
   
15:35
do
16:20
    chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFm
   
Technikum Przemysłu Spożywczego
Plan lekcji dla klasy 2Ż
Godz. Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
06:45
do
07:30
        gr.1
Pracownia
Mormol Joanna
sala: 12
- - - - - -
gr.2
Pracownia
Borowy Tomasz
sala: 13
07:30
do
08:15
    gr.2
Język angielski
Daroń Monika
sala: 117
  gr.1
Pracownia
Mormol Joanna
sala: 12
- - - - - -
gr.2
Pracownia
Borowy Tomasz
sala: 13
08:20
do
09:05
Podstawy
przedsiębiorczośc
i
Tyczyńska-Kubiak
Justyna
sala: 36
gr.1
Obsługa
konsumenta
Mielcarek-
Kazimierska Marta
sala: 125
gr.2
Język angielski
Daroń Monika
sala: 117
Matematyka
Misiak Justyna
sala: 214
gr.1
Pracownia
Mormol Joanna
sala: 12
- - - - - -
gr.2
Pracownia
Borowy Tomasz
sala: 13
09:15
do
10:00
gr.2
Informatyka
Hałas Marek
sala: 202
- - - - - -
gr.1
Informatyka
Kaźmierczak
Barbara
sala: 102
gr.1
Obsługa
konsumenta
Mielcarek-
Kazimierska Marta
sala: 125
Wiedza o
społeczeństwie
Bartos Igor
sala: 218
Geografia
Bartecki Robert
sala: 224
gr.1
Pracownia
Mormol Joanna
sala: 12
- - - - - -
gr.2
Pracownia
Borowy Tomasz
sala: 13
10:10
do
10:55
gr.1
Język obcy
ukierunkowany
zawodowo
Kiełbasiewicz
Beata
sala: 122
- - - - - -
gr.2
Język obcy
ukierunkowany
zawodowo
Tomczak
Agnieszka
sala: 104
gr.1
Język angielski
Daroń Monika
sala: 117
- - - - - -
gr.2
Obsługa
konsumenta
Mielcarek-
Kazimierska Marta
sala: 125
Technologia
gastronomiczna
Mager Małgorzata
sala: 126
gr.2
Usługi
gastronomiczne
Mager Małgorzata
sala: 39
- - - - - -
gr.1
Usługi
gastronomiczne
Mielcarek-
Kazimierska Marta
sala: 41
gr.1
Pracownia
Mormol Joanna
sala: 12
- - - - - -
gr.2
Pracownia
Borowy Tomasz
sala: 13
11:10
do
11:55
Technologia
gastronomiczna
Mager
Małgorzata
sala: 126
gr.1
Język angielski
Daroń Monika
sala: 117
- - - - - -
gr.2
Obsługa
konsumenta
Mielcarek-
Kazimierska Marta
sala: 125
Podstawy
przedsiębiorczości
Tyczyńska-Kubiak
Justyna
sala: 37
gr.2
Usługi
gastronomiczne
Mager Małgorzata
sala: 39
- - - - - -
gr.1
Usługi
gastronomiczne
Mielcarek-
Kazimierska Marta
sala: 41
gr.1
Język niemiecki
Machalska Renata
sala: 222
12:05
do
12:50
Technologia
gastronomiczna
Mager
Małgorzata
sala: 126
Wyposażenie
techniczne
Różańska Izabela
sala: 101
Język polski
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
gr.2
Usługi
gastronomiczne
Mager Małgorzata
sala: 126
- - - - - -
gr.1
Usługi
gastronomiczne
Mielcarek-
Kazimierska Marta
sala: 41
gr.1
Wychowanie do
życia w rodzinie
Włodarczak
Michał
sala: 114
13:00
do
13:45
Fizyka
Hałas Marek
sala: 114
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Szwabig Sylwia
sala: WFm
- - - - - -
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFd
Język polski
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
gr.2
Usługi
gastronomiczne
Mager Małgorzata
sala: 126
- - - - - -
gr.1
Usługi
gastronomiczne
Mielcarek-
Kazimierska Marta
sala: 41
 
13:55
do
14:40
Zajęcia z
wychowawcą
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Szwabig Sylwia
sala: WFm
- - - - - -
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFd
Matematyka
Misiak Justyna
sala: 214
gr.2
Język rosyjski
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
 
14:45
do
15:30
Język polski
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Szwabig Sylwia
sala: WFm
- - - - - -
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFd
Technologia
gastronomiczna
Mager Małgorzata
sala: 126
   
15:35
do
16:20
Matematyka
Misiak Justyna
sala: 214
gr.1
Religia
Wendland Mariusz
sala: 201
     
16:25
do
17:10
  gr.1
Religia
Wendland Mariusz
sala: 201
     
Zasadnicza Szkoła Zawodowa Nr 8
Plan lekcji dla klasy 3CK
Godz. Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
07:30
do
08:15
    cukiernik
Higiena produkcji
cukierniczej
Fertała Henryka
sala: 37
  cukiernik
Język obcy
ukierunkowany
zawodowo
Daroń Monika
sala: 117
08:20
do
09:05
    Podstawy
przedsiębiorczości
Tyczyńska-Kubiak
Justyna
sala: 36
  Matematyka
Kaźmierczak
Barbara
sala: 215
09:15
do
10:00
    Podstawy
przedsiębiorczości
Tyczyńska-Kubiak
Justyna
sala: 36
  Matematyka
Kaźmierczak
Barbara
sala: 215
10:10
do
10:55
  kucharz
Zasady żywienia
Fertała Henryka
sala: 37
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Ziemniewska
Sylwia
sala: WFd1
- - - - - -
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Janyga Dominik
sala: WFm
  kucharz
Pracownia
gastronomiczna
Mielcarek-
Kazimierska Marta
sala: 39
- - - - - -
cukiernik
Technologie
produkcji
cukierniczej
Jabłecka Jadwiga
sala: 105
11:10
do
11:55
  Zajęcia z
wychowawcą
Mormol Joanna
sala: 105
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Ziemniewska
Sylwia
sala: WFd1
- - - - - -
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Janyga Dominik
sala: WFm
  kucharz
Pracownia
gastronomiczna
Mielcarek-
Kazimierska Marta
sala: 39
- - - - - -
cukiernik
Dekorowanie
wyrobów
cukierniczych
Jabłecka Jadwiga
sala: 105
12:05
do
12:50
  Język polski
Karłowicz-
Pielatowska Agata
sala: 227
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Ziemniewska
Sylwia
sala: WFd1
- - - - - -
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Janyga Dominik
sala: WFm
  kucharz
Pracownia
gastronomiczna
Mielcarek-
Kazimierska Marta
sala: 39
- - - - - -
cukiernik
Dekorowanie
wyrobów
cukierniczych
Jabłecka Jadwiga
sala: 105
13:00
do
13:45
  Język polski
Karłowicz-
Pielatowska Agata
sala: 227
gr.1
Religia
Wendland Mariusz
sala: 201
  kucharz
Pracownia
gastronomiczna
Mielcarek-
Kazimierska Marta
sala: 39
- - - - - -
cukiernik
Technologie
produkcji
cukierniczej
Jabłecka Jadwiga
sala: 105
13:55
do
14:40
  Język angielski
Daroń Monika
sala: 117
Wiedza o
społeczeństwie
Włodarczak
Michał
sala: 114
  cukiernik
Technologie
produkcji
cukierniczej
Jabłecka Jadwiga
sala: 105
14:45
do
15:30
  kucharz
Technologia
gastronomiczna
Mager Małgorzata
sala: 126
     
15:35
do
16:20
  kucharz
Technologia
gastronomiczna
Mager Małgorzata
sala: 126
     
Zasadnicza Szkoła Zawodowa Nr 8
Plan lekcji dla klasy 3CPW
Godz. Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
07:30
do
08:15
  piekarz
Technika
piekarska
Różańska Izabela
sala: 101
     
08:20
do
09:05
  wędliniarz
Produkcja
wędliniarska
Lutowska Maria
sala: 204
- - - - - -
piekarz
Higiena produkcji
piekarskiej
Różańska Izabela
sala: 101
  Język polski
Karłowicz-
Pielatowska Agata
sala: 227
 
09:15
do
10:00
  wędliniarz
Produkcja
wędliniarska
Lutowska Maria
sala: 204
- - - - - -
cukiernik
Dekorowanie
wyrobów
cukierniczych
Jabłecka Jadwiga
sala: 105
- - - - - -
piekarz
Produkcja
piekarska
Różańska Izabela
sala: 101
gr.1
Religia
Wendland Mariusz
sala: 201
Język polski
Karłowicz-
Pielatowska Agata
sala: 227
 
10:10
do
10:55
  wędliniarz
Produkcja
wędliniarska
Lutowska Maria
sala: 204
- - - - - -
cukiernik
Dekorowanie
wyrobów
cukierniczych
Jabłecka Jadwiga
sala: 105
- - - - - -
piekarz
Produkcja
piekarska
Różańska Izabela
sala: 101
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Ziemniewska
Sylwia
sala: WFd1
- - - - - -
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Janyga Dominik
sala: WFm
Matematyka
Kaźmierczak
Barbara
sala: 215
 
11:10
do
11:55
  Zajęcia z
wychowawcą
Różańska Izabela
sala: 101
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Ziemniewska
Sylwia
sala: WFd1
- - - - - -
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Janyga Dominik
sala: WFm
Wiedza o
społeczeństwie
Włodarczak
Michał
sala: 114
 
12:05
do
12:50
  Podstawy
przedsiębiorczości
Tyczyńska-Kubiak
Justyna
sala: 37
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Ziemniewska
Sylwia
sala: WFd1
- - - - - -
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Janyga Dominik
sala: WFm
cukiernik
Technologie
produkcji
cukierniczej
Jabłecka Jadwiga
sala: 105
- - - - - -
wędliniarz
Surowce w
przetwórstwie
mięsa
Lutowska Maria
sala: 204
- - - - - -
piekarz
Produkcja
piekarska
Różańska Izabela
sala: 101
 
13:00
do
13:45
  Podstawy
przedsiębiorczości
Tyczyńska-Kubiak
Justyna
sala: 37
Wiedza o
społeczeństwie
Włodarczak
Michał
sala: 114
wędliniarz
Surowce w
przetwórstwie
mięsa
Lutowska Maria
sala: 204
- - - - - -
cukiernik
Technologie
produkcji
cukierniczej
Jabłecka Jadwiga
sala: 105
- - - - - -
piekarz
Produkcja
piekarska
Różańska Izabela
sala: 101
 
13:55
do
14:40
    cukiernik
Język obcy
ukierunkowany
zawodowo
Daroń Monika
sala: 117
- - - - - -
wędliniarz
Język obcy
ukierunkowany
zawodowo
Kiełbasiewicz
Beata
sala: 122
- - - - - -
piekarz
Język obcy
ukierunkowany
zawodowo
Nadachewicz
Marcin
sala: 213
wędliniarz
Higiena produkcji
wędliniarskiej
Różańska Izabela
sala: 101
- - - - - -
cukiernik
Technologie
produkcji
cukierniczej
Jabłecka Jadwiga
sala: 105
 
14:45
do
15:30
    Język angielski
Daroń Monika
sala: 117
cukiernik
Higiena produkcji
cukierniczej
Różańska Izabela
sala: 101
 
Technikum Przemysłu Spożywczego
Plan lekcji dla klasy 3H
Godz. Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
07:30
do
08:15
Zajęcia z
wychowawcą
Janyga Dominik
sala: 36
Język angielski
Daroń Monika
sala: 117
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Janyga Dominik
sala: WFm
Podstawy
hotelarstwa
Wojciechowska
Kinga
sala: 43
 
08:20
do
09:05
Organizacja
pracy służby
pięter
Saj Anna
sala: 220
Język angielski
Daroń Monika
sala: 117
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Janyga Dominik
sala: WFm
Język angielski
Daroń Monika
sala: 117
Matematyka
Misiak Justyna
sala: 214
09:15
do
10:00
Organizacja
pracy służby
pięter
Saj Anna
sala: 220
Język polski
Łukaszewska Ewa
sala: 119
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Janyga Dominik
sala: WFm
Język angielski
Daroń Monika
sala: 117
Matematyka
Misiak Justyna
sala: 214
10:10
do
10:55
Organizacja
pracy służby
pięter
Saj Anna
sala: 220
Historia i
społeczeństwo
Włodarczak
Michał
sala: 114
gr.1
Religia
Wendland Mariusz
sala: 201
Historia i
społeczeństwo
Włodarczak
Michał
sala: 114
Geografia
rozszerzona
Bartecki Robert
sala: 224
11:10
do
11:55
Organizacja
pracy służby
pięter
Saj Anna
sala: 220
Gastronomia w
hotelarstwie
Fertała Henryka
sala: 39
gr.1
Religia
Wendland Mariusz
sala: 201
Obsługa
informatyczna w
hotelarstwie
Bartecki Robert
sala: 102
Geografia
rozszerzona
Bartecki Robert
sala: 224
12:05
do
12:50
Język obcy
ukierunkowany
zawodowo
Kiełbasiewicz
Beata
sala: 122
Gastronomia w
hotelarstwie
Fertała Henryka
sala: 39
Obsługa
konsumenta
Balcerek
Małgorzata
sala: 125
Obsługa
informatyczna w
hotelarstwie
Bartecki Robert
sala: 102
Podstawy
hotelarstwa
Wojciechowska
Kinga
sala: 43
13:00
do
13:45
gr.2
Język rosyjski
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
- - - - - -
gr.1
Język niemiecki
Machalska
Renata
sala: 222
Gastronomia w
hotelarstwie
Fertała Henryka
sala: 39
Obsługa
konsumenta
Balcerek
Małgorzata
sala: 125
Obsługa
konsumenta
Balcerek
Małgorzata
sala: 125
Podstawy
hotelarstwa
Wojciechowska
Kinga
sala: 43
13:55
do
14:40
Geografia
rozszerzona
Bartecki Robert
sala: 224
Gastronomia w
hotelarstwie
Fertała Henryka
sala: 39
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Ziemniewska
Sylwia
sala: siłownia
Język polski
Łukaszewska Ewa
sala: 119
 
14:45
do
15:30
  Gastronomia w
hotelarstwie
Fertała Henryka
sala: 39
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Ziemniewska
Sylwia
sala: siłownia
Język polski
Łukaszewska Ewa
sala: 119
 
15:35
do
16:20
    dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Ziemniewska
Sylwia
sala: siłownia
   
Technikum Przemysłu Spożywczego
Plan lekcji dla klasy 3T
Godz. Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
06:45
do
07:30
      gr.2
Pracownia
Borowy Tomasz
sala: 60
- - - - - -
gr.3
Pracownia
Lutowska Maria
sala: 12
- - - - - -
gr.1
Pracownia
Mormol Joanna
sala: 13
 
07:30
do
08:15
gr.1
Analiza żywności
Litkowska Hanna
sala: 124
gr.1
Biologia
rozszerzona
Wojnowska Beata
sala: 115
- - - - - -
gr.2
Chemia
rozszerzona
Litkowska Hanna
sala: 124
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Janyga Dominik
sala: WFm
- - - - - -
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Ziemniewska
Sylwia
sala: WFd1
gr.3
Pracownia
Lutowska Maria
sala: 12
- - - - - -
gr.1
Pracownia
Mormol Joanna
sala: 13
- - - - - -
gr.2
Pracownia
Borowy Tomasz
sala: 60
Matematyka
Misiak Justyna
sala: 214
08:20
do
09:05
gr.1
Analiza żywności
Litkowska Hanna
sala: 124
gr.1
Biologia
rozszerzona
Wojnowska Beata
sala: 115
- - - - - -
gr.2
Chemia
rozszerzona
Litkowska Hanna
sala: 124
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Janyga Dominik
sala: WFm
- - - - - -
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Ziemniewska
Sylwia
sala: WFd1
gr.3
Pracownia
Lutowska Maria
sala: 12
- - - - - -
gr.1
Pracownia
Mormol Joanna
sala: 13
- - - - - -
gr.2
Pracownia
Borowy Tomasz
sala: 60
Język polski
Łukaszewska Ewa
sala: 119
09:15
do
10:00
gr.1
Analiza żywności
Litkowska Hanna
sala: 124
gr.1
Biologia
rozszerzona
Wojnowska Beata
sala: 115
- - - - - -
gr.2
Chemia
rozszerzona
Litkowska Hanna
sala: 124
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Janyga Dominik
sala: WFm
- - - - - -
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Ziemniewska
Sylwia
sala: WFd1
gr.3
Pracownia
Lutowska Maria
sala: 12
- - - - - -
gr.1
Pracownia
Mormol Joanna
sala: 13
- - - - - -
gr.2
Pracownia
Borowy Tomasz
sala: 60
Język polski
Łukaszewska Ewa
sala: 119
10:10
do
10:55
Język polski
Łukaszewska
Ewa
sala: 119
Matematyka
Misiak Justyna
sala: 214
gr.1
Religia
Wendland Mariusz
sala: 201
gr.3
Pracownia
Lutowska Maria
sala: 12
- - - - - -
gr.1
Pracownia
Mormol Joanna
sala: 13
- - - - - -
gr.2
Pracownia
Borowy Tomasz
sala: 60
Historia i
społeczeństwo
Włodarczak
Michał
sala: 114
11:10
do
11:55
Matematyka
Misiak Justyna
sala: 214
technologia
mięsna
Specjalizacja
Lutowska Maria
sala: 204
- - - - - -
technologia
piekarska
Specjalizacja
Cicha Urszula
sala: 205
- - - - - -
technologia
cukiernicza
Specjalizacja
Mager Małgorzata
sala: 126
gr.1
Religia
Wendland Mariusz
sala: 201
gr.2
Analiza żywności
Rojewska Beata
sala: 124
Historia i
społeczeństwo
Włodarczak
Michał
sala: 114
12:05
do
12:50
Podstawy
przedsiębiorczośc
i
Berezowska
Aleksandra
sala: 37
technologia
mięsna
Specjalizacja
Lutowska Maria
sala: 204
- - - - - -
technologia
piekarska
Specjalizacja
Cicha Urszula
sala: 205
- - - - - -
technologia
cukiernicza
Specjalizacja
Mager Małgorzata
sala: 126
gr.1
Język angielski
Kiełbasiewicz
Beata
sala: 122
- - - - - -
gr.2
Język angielski
Nadachewicz
Marcin
sala: 213
gr.2
Analiza żywności
Rojewska Beata
sala: 124
gr.1
Język angielski
Kiełbasiewicz
Beata
sala: 122
- - - - - -
gr.2
Język angielski
Nadachewicz
Marcin
sala: 213
13:00
do
13:45
Zajęcia z
wychowawcą
Rojewska Beata
sala: 115
technologia
mięsna
Specjalizacja
Lutowska Maria
sala: 204
- - - - - -
technologia
piekarska
Specjalizacja
Cicha Urszula
sala: 205
- - - - - -
technologia
cukiernicza
Specjalizacja
Mager Małgorzata
sala: 126
gr.1
Język angielski
Kiełbasiewicz
Beata
sala: 122
- - - - - -
gr.2
Język angielski
Nadachewicz
Marcin
sala: 213
gr.2
Analiza żywności
Rojewska Beata
sala: 124
gr.1
Język angielski
Kiełbasiewicz
Beata
sala: 122
- - - - - -
gr.2
Język angielski
Nadachewicz
Marcin
sala: 213
13:55
do
14:40
gr.1
Język niemiecki
Machalska
Renata
sala: 222
technologia
mięsna
Specjalizacja
Lutowska Maria
sala: 204
- - - - - -
technologia
piekarska
Specjalizacja
Cicha Urszula
sala: 205
- - - - - -
technologia
cukiernicza
Specjalizacja
Mager Małgorzata
sala: 126
Technologia
żywności
Cicha Urszula
sala: 205
   
14:45
do
15:30
  Technologia
żywności
Cicha Urszula
sala: 205
Technologia
żywności
Cicha Urszula
sala: 205
   
15:35
do
16:20
  gr.2
Język rosyjski
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
     
Technikum Przemysłu Spożywczego
Plan lekcji dla klasy 3Ż
Godz. Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
07:30
do
08:15
    chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Janyga Dominik
sala: WFm
  Język obcy
ukierunkowany
zawodowo
Kiełbasiewicz
Beata
sala: 122
08:20
do
09:05
gr.2
Usługi
gastronomiczne
Mielcarek-
Kazimierska
Marta
sala: 41
- - - - - -
gr.1
Usługi
gastronomiczne
Fertała Henryka
sala: 39
  chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Janyga Dominik
sala: WFm
gr.2
Obsługa
konsumenta
Balcerek
Małgorzata
sala: 125
- - - - - -
gr.1
Obsługa
konsumenta
Mielcarek-
Kazimierska Marta
sala: 105
Język polski
Karłowicz-
Pielatowska Agata
sala: 227
09:15
do
10:00
gr.2
Usługi
gastronomiczne
Mielcarek-
Kazimierska
Marta
sala: 41
- - - - - -
gr.1
Usługi
gastronomiczne
Fertała Henryka
sala: 39
Język angielski
Daroń Monika
sala: 117
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Janyga Dominik
sala: WFm
gr.2
Obsługa
konsumenta
Balcerek
Małgorzata
sala: 125
- - - - - -
gr.1
Obsługa
konsumenta
Mielcarek-
Kazimierska Marta
sala: 105
Technologia
gastronomiczna
Mager Małgorzata
sala: 126
10:10
do
10:55
gr.2
Usługi
gastronomiczne
Mielcarek-
Kazimierska
Marta
sala: 41
- - - - - -
gr.1
Usługi
gastronomiczne
Fertała Henryka
sala: 39
gr.1
Biologia
rozszerzona
Wojnowska Beata
sala: 115
- - - - - -
gr.2
Chemia
rozszerzona
Litkowska Hanna
sala: 124
gr.1
Religia
Wendland Mariusz
sala: 201
Język polski
Karłowicz-
Pielatowska Agata
sala: 227
Technologia
gastronomiczna
Mager Małgorzata
sala: 126
11:10
do
11:55
gr.2
Usługi
gastronomiczne
Mielcarek-
Kazimierska
Marta
sala: 41
- - - - - -
gr.1
Usługi
gastronomiczne
Fertała Henryka
sala: 39
gr.1
Biologia
rozszerzona
Wojnowska Beata
sala: 115
- - - - - -
gr.2
Chemia
rozszerzona
Litkowska Hanna
sala: 124
gr.1
Religia
Wendland Mariusz
sala: 201
Język polski
Karłowicz-
Pielatowska Agata
sala: 227
gr.2
Pracownia
Mormol Joanna
sala: 12
- - - - - -
gr.1
Pracownia
Borowy Tomasz
sala: 13
12:05
do
12:50
gr.2
Usługi
gastronomiczne
Mielcarek-
Kazimierska
Marta
sala: 41
- - - - - -
gr.1
Usługi
gastronomiczne
Fertała Henryka
sala: 39
gr.1
Biologia
rozszerzona
Wojnowska Beata
sala: 115
- - - - - -
gr.2
Chemia
rozszerzona
Litkowska Hanna
sala: 124
Język angielski
Daroń Monika
sala: 117
Zasady żywienia
Fertała Henryka
sala: 37
gr.2
Pracownia
Mormol Joanna
sala: 12
- - - - - -
gr.1
Pracownia
Borowy Tomasz
sala: 13
13:00
do
13:45
Matematyka
Kaźmierczak
Barbara
sala: 215
Zajęcia z
wychowawcą
Berezowska
Aleksandra
sala: 220
Język angielski
Daroń Monika
sala: 117
Zasady żywienia
Fertała Henryka
sala: 37
gr.2
Pracownia
Mormol Joanna
sala: 12
- - - - - -
gr.1
Pracownia
Borowy Tomasz
sala: 13
13:55
do
14:40
Język angielski
Daroń Monika
sala: 117
Historia i
społeczeństwo
Bartos Igor
sala: 218
Technologia
gastronomiczna
Mager Małgorzata
sala: 126
Matematyka
Kaźmierczak
Barbara
sala: 215
gr.2
Pracownia
Mormol Joanna
sala: 12
- - - - - -
gr.1
Pracownia
Borowy Tomasz
sala: 13
14:45
do
15:30
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Ziemniewska
Sylwia
sala: WFd1
Historia i
społeczeństwo
Bartos Igor
sala: 218
  Matematyka
Kaźmierczak
Barbara
sala: 215
 
15:35
do
16:20
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Ziemniewska
Sylwia
sala: WFd1
gr.2
Język rosyjski
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
  gr.1
Język niemiecki
Machalska Renata
sala: 222
 
16:25
do
17:10
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Ziemniewska
Sylwia
sala: WFd1
       
Technikum Przemysłu Spożywczego
Plan lekcji dla klasy 4H
Godz. Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
07:30
do
08:15
  dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Ziemniewska
Sylwia
sala: WFm
gr. 2
Obsługa
konsumenta
Mielcarek-
Kazimierska Marta
sala: 43
  gr.2
Organizacja pracy
służby pięter
Wojciechowska
Kinga
sala: 43
- - - - - -
gr.1
Organizacja pracy
służby pięter
Saj Anna
sala: 220
08:20
do
09:05
  dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Ziemniewska
Sylwia
sala: WFm
gr. 2
Obsługa
konsumenta
Mielcarek-
Kazimierska Marta
sala: 43
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFd
gr.1
Organizacja pracy
służby pięter
Saj Anna
sala: 220
- - - - - -
gr.2
Organizacja pracy
służby pięter
Wojciechowska
Kinga
sala: 43
09:15
do
10:00
  dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Ziemniewska
Sylwia
sala: WFm
Zajęcia z
wychowawcą
Wojciechowska
Kinga
sala: 43
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFd
gr.1
Organizacja pracy
służby pięter
Saj Anna
sala: 220
- - - - - -
gr.2
Organizacja pracy
służby pięter
Wojciechowska
Kinga
sala: 43
10:10
do
10:55
  Geografia
rozszerzona
Bartecki Robert
sala: 224
Podstawy
hotelarstwa
Wojciechowska
Kinga
sala: 43
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFd
Język polski
Karłowicz-
Pielatowska Agata
sala: 227
11:10
do
11:55
Język angielski
Tomczak
Agnieszka
sala: 104
Geografia
rozszerzona
Bartecki Robert
sala: 224
Geografia
rozszerzona
Bartecki Robert
sala: 224
Historia i
społeczeństwo
Bartos Igor
sala: 218
gr. 1
Obsługa
konsumenta
Balcerek
Małgorzata
sala: 125
12:05
do
12:50
Matematyka
Misiak Justyna
sala: 214
Matematyka
Misiak Justyna
sala: 214
Geografia
rozszerzona
Bartecki Robert
sala: 224
Historia i
społeczeństwo
Bartos Igor
sala: 218
gr. 1
Obsługa
konsumenta
Balcerek
Małgorzata
sala: 125
13:00
do
13:45
Język angielski
Tomczak
Agnieszka
sala: 104
Matematyka
Misiak Justyna
sala: 214
Język angielski
Tomczak
Agnieszka
sala: 104
gr.2
Organizacja pracy
służby pięter
Wojciechowska
Kinga
sala: 43
- - - - - -
gr.1
Organizacja pracy
służby pięter
Saj Anna
sala: 220
 
13:55
do
14:40
gr. 2
Obsługa
konsumenta
Mielcarek-
Kazimierska
Marta
sala: 36
- - - - - -
gr. 1
Obsługa
konsumenta
Balcerek
Małgorzata
sala: 125
gr.1
Religia
Wendland Mariusz
sala: 201
Język angielski
Tomczak
Agnieszka
sala: 104
gr.2
Organizacja pracy
służby pięter
Wojciechowska
Kinga
sala: 43
- - - - - -
gr.1
Organizacja pracy
służby pięter
Saj Anna
sala: 220
 
14:45
do
15:30
gr. 2
Obsługa
konsumenta
Mielcarek-
Kazimierska
Marta
sala: 43
- - - - - -
gr. 1
Obsługa
konsumenta
Balcerek
Małgorzata
sala: 125
gr.1
Religia
Wendland Mariusz
sala: 201
Język polski
Karłowicz-
Pielatowska Agata
sala: 227
gr.2
Organizacja pracy
służby pięter
Wojciechowska
Kinga
sala: 43
- - - - - -
gr.1
Organizacja pracy
służby pięter
Saj Anna
sala: 220
 
15:35
do
16:20
gr.1
Język niemiecki
Machalska
Renata
sala: 222
- - - - - -
gr.2
Język rosyjski
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
  Język polski
Karłowicz-
Pielatowska Agata
sala: 227
gr.2
Organizacja pracy
służby pięter
Wojciechowska
Kinga
sala: 43
- - - - - -
gr.1
Organizacja pracy
służby pięter
Saj Anna
sala: 220
 
16:25
do
17:10
gr.1
Język niemiecki
Machalska
Renata
sala: 222
- - - - - -
gr.2
Język rosyjski
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
       
Technikum Przemysłu Spożywczego
Plan lekcji dla klasy 4T
Godz. Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
07:30
do
08:15
    gr.1
Analiza żywności
Litkowska Hanna
sala: 124
   
08:20
do
09:05
  gr.1
Religia
Wendland Mariusz
sala: 201
gr.1
Analiza żywności
Litkowska Hanna
sala: 124
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Ziemniewska
Sylwia
sala: WFm
- - - - - -
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFd
Zajęcia z
wychowawcą
Machalska Renata
sala: 222
09:15
do
10:00
  gr.1
Religia
Wendland Mariusz
sala: 201
gr.1
Analiza żywności
Litkowska Hanna
sala: 124
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFd
- - - - - -
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Ziemniewska
Sylwia
sala: WFm
gr.2
Język rosyjski
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
- - - - - -
gr.1
Język niemiecki
Machalska Renata
sala: 222
10:10
do
10:55
  gr.1
Język angielski
Nadachewicz
Marcin
sala: 213
- - - - - -
gr.2
Język angielski
Kiełbasiewicz
Beata
sala: 122
gr.1
Język angielski
Nadachewicz
Marcin
sala: 213
- - - - - -
gr.2
Język angielski
Kiełbasiewicz
Beata
sala: 122
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Ziemniewska
Sylwia
sala: WFm
- - - - - -
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFd
Technologia
żywności
Cicha Urszula
sala: 205
11:10
do
11:55
Technologia
żywności
Cicha Urszula
sala: 205
gr.1
Język angielski
Nadachewicz
Marcin
sala: 213
- - - - - -
gr.2
Język angielski
Kiełbasiewicz
Beata
sala: 122
gr.1
Język angielski
Nadachewicz
Marcin
sala: 213
- - - - - -
gr.2
Język angielski
Kiełbasiewicz
Beata
sala: 122
Matematyka
Misiak Justyna
sala: 214
Technologia
żywności
Cicha Urszula
sala: 205
12:05
do
12:50
Technologia
żywności
Cicha Urszula
sala: 205
Język polski
Łukaszewska Ewa
sala: 119
Historia i
społeczeństwo
Bartos Igor
sala: 218
Technologia
żywności
Cicha Urszula
sala: 205
Technologia
żywności
Cicha Urszula
sala: 205
13:00
do
13:45
Język polski
Łukaszewska
Ewa
sala: 119
Język polski
Łukaszewska Ewa
sala: 119
Historia i
społeczeństwo
Bartos Igor
sala: 218
Technologia
żywności
Cicha Urszula
sala: 205
gr.1
Biologia
rozszerzona
Wojnowska Beata
sala: 115
- - - - - -
gr.2
Chemia
rozszerzona
Litkowska Hanna
sala: 126
- - - - - -
gr.3
Chemia
rozszerzona
Rojewska Beata
sala: 124
13:55
do
14:40
Matematyka
Misiak Justyna
sala: 214
gr.1
Analiza żywności
Litkowska Hanna
sala: 124
gr.2
Analiza żywności
Rojewska Beata
sala: 124
Technologia
żywności
Cicha Urszula
sala: 205
gr.2
Chemia
rozszerzona
Litkowska Hanna
sala: 126
- - - - - -
gr.1
Biologia
rozszerzona
Wojnowska Beata
sala: 115
- - - - - -
gr.3
Chemia
rozszerzona
Rojewska Beata
sala: 124
14:45
do
15:30
Matematyka
Misiak Justyna
sala: 214
gr.1
Analiza żywności
Litkowska Hanna
sala: 124
gr.2
Analiza żywności
Rojewska Beata
sala: 124
gr.2
Analiza żywności
Rojewska Beata
sala: 124
gr.1
Biologia
rozszerzona
Wojnowska Beata
sala: 115
- - - - - -
gr.2
Chemia
rozszerzona
Litkowska Hanna
sala: 126
- - - - - -
gr.3
Chemia
rozszerzona
Rojewska Beata
sala: 124
15:35
do
16:20
  gr.1
Analiza żywności
Litkowska Hanna
sala: 124
gr.2
Analiza żywności
Rojewska Beata
sala: 124
gr.2
Analiza żywności
Rojewska Beata
sala: 124
gr.1
Biologia
rozszerzona
Wojnowska Beata
sala: 115
- - - - - -
gr.2
Chemia
rozszerzona
Litkowska Hanna
sala: 126
- - - - - -
gr.3
Chemia
rozszerzona
Rojewska Beata
sala: 124
16:25
do
17:10
      gr.2
Analiza żywności
Rojewska Beata
sala: 124
 
Technikum Przemysłu Spożywczego
Plan lekcji dla klasy 4Ż
Godz. Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
07:30
do
08:15
        dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Ziemniewska
Sylwia
sala: WFd
08:20
do
09:05
  gr.1
Religia
Wendland Mariusz
sala: 201
  chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFd
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Ziemniewska
Sylwia
sala: WFd
09:15
do
10:00
gr.2
Obsługa
konsumenta
Balcerek
Małgorzata
sala: 125
gr.1
Religia
Wendland Mariusz
sala: 201
gr.2
Chemia
rozszerzona
Rojewska Beata
sala: 125
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFd
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Ziemniewska
Sylwia
sala: WFd
10:10
do
10:55
gr.2
Obsługa
konsumenta
Balcerek
Małgorzata
sala: 125
Język polski
Łukaszewska Ewa
sala: 119
gr.2
Chemia
rozszerzona
Rojewska Beata
sala: 124
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFd
Matematyka
Kaźmierczak
Barbara
sala: 215
11:10
do
11:55
gr.2
Język angielski
Kiełbasiewicz
Beata
sala: 122
- - - - - -
gr.1
Obsługa
konsumenta
Balcerek
Małgorzata
sala: 125
Język polski
Łukaszewska Ewa
sala: 119
gr.2
Chemia
rozszerzona
Rojewska Beata
sala: 124
Marketing w
gastronomii
Berezowska
Aleksandra
sala: 213
Historia i
społeczeństwo
Bartos Igor
sala: 218
12:05
do
12:50
gr.1
Język angielski
Daroń Monika
sala: 117
- - - - - -
gr.2
Obsługa
konsumenta
Balcerek
Małgorzata
sala: 125
gr.1
Język angielski
Daroń Monika
sala: 117
- - - - - -
gr.2
Język angielski
Kiełbasiewicz
Beata
sala: 122
gr.2
Chemia
rozszerzona
Rojewska Beata
sala: 124
Marketing w
gastronomii
Berezowska
Aleksandra
sala: 213
Zasady żywienia
Fertała Henryka
sala: 37
13:00
do
13:45
gr.1
Język angielski
Daroń Monika
sala: 117
- - - - - -
gr.2
Obsługa
konsumenta
Balcerek
Małgorzata
sala: 125
gr.1
Język angielski
Daroń Monika
sala: 117
- - - - - -
gr.2
Język angielski
Kiełbasiewicz
Beata
sala: 122
Zajęcia z
wychowawcą
Ziemniewska
Sylwia
sala: 101
Matematyka
Kaźmierczak
Barbara
sala: 215
gr.1
Biologia
rozszerzona
Wojnowska Beata
sala: 115
13:55
do
14:40
Matematyka
Kaźmierczak
Barbara
sala: 215
Język polski
Łukaszewska Ewa
sala: 119
Historia i
społeczeństwo
Bartos Igor
sala: 218
Zasady żywienia
Fertała Henryka
sala: 37
gr.1
Biologia
rozszerzona
Wojnowska Beata
sala: 115
14:45
do
15:30
Matematyka
Kaźmierczak
Barbara
sala: 215
gr.1
Język niemiecki
Machalska Renata
sala: 222
gr.1
Obsługa
konsumenta
Balcerek
Małgorzata
sala: 125
- - - - - -
gr.2
Język angielski
Kiełbasiewicz
Beata
sala: 122
Zasady żywienia
Fertała Henryka
sala: 37
gr.1
Biologia
rozszerzona
Wojnowska Beata
sala: 115
15:35
do
16:20
gr.2
Język rosyjski
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
gr.1
Język niemiecki
Machalska Renata
sala: 222
gr.1
Obsługa
konsumenta
Balcerek
Małgorzata
sala: 125
Zasady żywienia
Fertała Henryka
sala: 37
gr.1
Biologia
rozszerzona
Wojnowska Beata
sala: 115
16:25
do
17:10
gr.2
Język rosyjski
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
  gr.1
Obsługa
konsumenta
Balcerek
Małgorzata
sala: 125
   
Plan Lekcji ver. 2.0 (c)1999-2006 Krakfin Data wydruku: 23.09.2018 1