Zasadnicza Szkoła Zawodowa Nr 8
Plan lekcji dla klasy 1CK
Godz. Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
07:30
do
08:15
Cukiernik
Surowce i
materiały
pomocnicze
Różańska Izabela
sala: 101
Kucharz
Technologia
gastronomiczna
Mager Małgorzata
sala: 126
     
08:20
do
09:05
Podejmowanie i
prowadzenie
działalności
gospodarczej
Berezowska
Aleksandra
sala: 220
Kucharz
Technologia
gastronomiczna
Mager Małgorzata
sala: 126
  chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Rybicki Maciej
sala: WFd
- - - - - -
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Janyga Dominik
sala: WFd1
 
09:15
do
10:00
Podejmowanie i
prowadzenie
działalności
gospodarczej
Berezowska
Aleksandra
sala: 220
Kucharz
Technologia
gastronomiczna
Mager Małgorzata
sala: 126
Język polski
Mikołajczak
Magdalena
sala: 104
Cukiernik
Wiedza
ogólnozawodowa
w cukiernictwie
Cicha Urszula
sala: 205
- - - - - -
Kucharz
Higiena produkcji
Mormol Joanna
sala: 117
 
10:10
do
10:55
Geografia
Bartecki Robert
sala: 224
Kucharz
Maszyny i
urządzenia
Mormol Joanna
sala: 104
Biologia
Wojnowska Beata
sala: 115
Historia
Włodarczak
Michał
sala: 218
 
11:10
do
11:55
Chemia
Rojewska Beata
sala: 43
Kucharz
Higiena produkcji
Mormol Joanna
sala: 104
gr. 2/2
Język angielski
Kiełbasiewicz
Beata
sala: 122
- - - - - -
gr. 1/2
Język angielski
Chmielecka
Klaudia
sala: 201
Edukacja dla
bezpieczeństwa
Janyga Dominik
sala: 36
 
12:05
do
12:50
Fizyka
Hałas Marek
sala: 114
  chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Rybicki Maciej
sala: WFd
- - - - - -
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Janyga Dominik
sala: WFd1
gr. 1/2
Religia
Wendland Mariusz
sala: 114
 
13:00
do
13:45
Zajęcia z
wychowawcą
Mormol Joanna
sala: 43
  chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Rybicki Maciej
sala: WFd
- - - - - -
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Janyga Dominik
sala: WFd1
Bezpieczeństwo i
higiena pracy
Mielcarek-
Kazimierska Marta
sala: 43
 
13:55
do
14:40
Kucharz
Zasady żywienia
Szymańska
Aleksandra
sala: 43
- - - - - -
Cukiernik
Wiedza
ogólnozawodowa
w cukiernictwie
Cicha Urszula
sala: 205
       
14:45
do
15:30
Matematyka
Kaźmierczak
Barbara
sala: 215
       
Zasadnicza Szkoła Zawodowa Nr 8
Plan lekcji dla klasy 1CPW
Godz. Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
07:30
do
08:15
Wędliniarz
Podstawowa
technologia
żywności
Cicha Urszula
sala: 205
Cukiernik
Surowce i
materiały
pomocnicze
Różańska Izabela
sala: 101
    Podejmowanie i
prowadzenie
działalności
gospodarczej
Berezowska
Aleksandra
sala: 220
08:20
do
09:05
Piekarz
Wiedza
ogólnozawodowa
w piekarstwie
Różańska Izabela
sala: 101
- - - - - -
Wędliniarz
Podstawowa
technologia
żywności
Cicha Urszula
sala: 205
Piekarz
Wiedza
ogólnozawodowa
w piekarstwie
Różańska Izabela
sala: 101
- - - - - -
Cukiernik
Wiedza
ogólnozawodowa
w cukiernictwie
Jabłecka Jadwiga
sala: 105
    Podejmowanie i
prowadzenie
działalności
gospodarczej
Berezowska
Aleksandra
sala: 220
09:15
do
10:00
Wędliniarz
Podstawowa
technologia
żywności
Cicha Urszula
sala: 205
- - - - - -
Cukiernik
Wiedza
ogólnozawodowa
w cukiernictwie
Jabłecka Jadwiga
sala: 105
- - - - - -
Piekarz
Wiedza
ogólnozawodowa
w piekarstwie
Różańska Izabela
sala: 101
gr. 1/2
Religia
Wendland Mariusz
sala: 36
    Biologia
Wojnowska Beata
sala: 115
10:10
do
10:55
Chemia
Rojewska Beata
sala: 43
Bezpieczeństwo i
higiena pracy
Mielcarek-
Kazimierska Marta
sala: 114
    chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Rybicki Maciej
sala: WFd
- - - - - -
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFm
11:10
do
11:55
Geografia
Bartecki Robert
sala: 224
Zajęcia z
wychowawcą
Różańska Izabela
sala: 101
    chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Rybicki Maciej
sala: WFd
- - - - - -
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFm
12:05
do
12:50
Matematyka
Kaźmierczak
Barbara
sala: 215
gr. 1/2
Język angielski
Chmielecka
Klaudia
sala: 201
- - - - - -
gr. 2/2
Język angielski
Kiełbasiewicz
Beata
sala: 122
    Historia
Włodarczak
Michał
sala: 218
13:00
do
13:45
Fizyka
Hałas Marek
sala: 114
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Rybicki Maciej
sala: WFd
- - - - - -
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFm
    Edukacja dla
bezpieczeństwa
Janyga Dominik
sala: 36
13:55
do
14:40
        Język polski
Lehmann-
Karłowicz Agata
sala: 227
Technikum Przemysłu Spożywczego
Plan lekcji dla klasy 1H
Godz. Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
07:30
do
08:15
  c_mat
cudz_matematyka
Misiak Justyna
sala: 214
gr. 2/2
Organizacja pracy
w recepcji
Wojciechowska
Kinga
sala: 37
- - - - - -
c_pol
cudz_polski
Mikołajczak
Magdalena
sala: 104
gr. 1/2
Organizacja pracy
w recepcji
Wojciechowska
Kinga
sala: 37
Bezpieczeństwo i
higiena pracy
Mielcarek-
Kazimierska Marta
sala: 36
08:20
do
09:05
Matematyka
Misiak Justyna
sala: 214
c_mat
cudz_matematyka
Misiak Justyna
sala: 214
gr. 2/2
Organizacja pracy
w recepcji
Wojciechowska
Kinga
sala: 37
- - - - - -
c_pol
cudz_polski
Mikołajczak
Magdalena
sala: 104
gr. 1/2
Organizacja pracy
w recepcji
Wojciechowska
Kinga
sala: 37
- - - - - -
gr. 2/2
Język obcy
ukierunkowany
zawodowo
Łukaszewska Ewa
sala: 119
Podstawy
hotelarstwa
Bartecki Robert
sala: 224
09:15
do
10:00
Podstawy
hotelarstwa
Bartecki Robert
sala: 224
Podstawy
hotelarstwa
Bartecki Robert
sala: 224
gr. 2/2
Organizacja pracy
w recepcji
Wojciechowska
Kinga
sala: 37
- - - - - -
gr. 1/2
Język angielski
Nadachewicz
Marcin
sala: 213
gr. 1/2
Organizacja pracy
w recepcji
Wojciechowska
Kinga
sala: 37
- - - - - -
gr. 2/2
Język angielski
Łukaszewska Ewa
sala: 119
Podejmowanie i
prowadzenie
działalności
gospodarczej
Berezowska
Aleksandra
sala: 220
10:10
do
10:55
Język polski
Mikołajczak
Magdalena
sala: 104
Matematyka
Misiak Justyna
sala: 214
gr. 2/2
Organizacja pracy
w recepcji
Wojciechowska
Kinga
sala: 37
- - - - - -
gr. 1/2
Język angielski
Nadachewicz
Marcin
sala: 213
gr. 1/2
Organizacja pracy
w recepcji
Wojciechowska
Kinga
sala: 37
- - - - - -
gr. 2/2
Język angielski
Łukaszewska Ewa
sala: 119
Biologia
Wojnowska Beata
sala: 115
11:10
do
11:55
Język polski
Mikołajczak
Magdalena
sala: 104
gr. 1/2
Chemia
Rojewska Beata
sala: 124
- - - - - -
gr. 2/2
Chemia
Litkowska Hanna
sala: 114
gr. 2/2
Organizacja pracy
w recepcji
Wojciechowska
Kinga
sala: 37
- - - - - -
gr. 1/2
Język angielski
Nadachewicz
Marcin
sala: 213
gr. 2/2
Język angielski
Łukaszewska Ewa
sala: 119
- - - - - -
gr. 1/2
Organizacja pracy
w recepcji
Wojciechowska
Kinga
sala: 37
Język polski
Mikołajczak
Magdalena
sala: 104
12:05
do
12:50
gr. 1/2
Język niemiecki
Machalska
Renata
sala: 222
- - - - - -
gr. 2/2
Język rosyjski
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
gr. 1/2
Informatyka
Rybicki Maciej
sala: 202
- - - - - -
gr. 2/2
Informatyka
Hałas Marek
sala: 102
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFm
Zajęcia z
wychowawcą
Janyga Dominik
sala: 36
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Janyga Dominik
sala: WFd1
- - - - - -
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFd
13:00
do
13:45
gr. 1/2
Język niemiecki
Machalska
Renata
sala: 222
- - - - - -
gr. 2/2
Język rosyjski
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
Podejmowanie i
prowadzenie
działalności
gospodarczej
Berezowska
Aleksandra
sala: 220
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFm
Edukacja dla
bezpieczeństwa
Janyga Dominik
sala: 36
Historia
Włodarczak
Michał
sala: 218
13:55
do
14:40
gr. 1/2
Religia
Roubo Franciszka
sala: 36
Marketing w
hotelarstwie
Berezowska
Aleksandra
sala: 220
  c_pol
cudz_polski
Mikołajczak
Magdalena
sala: 104
- - - - - -
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Janyga Dominik
sala: WFm
 
14:45
do
15:30
gr. 1/2
Język obcy
ukierunkowany
zawodowo
Łukaszewska
Ewa
sala: 119
gr. 1/2
Religia
Roubo Franciszka
sala: 36
  c_pol
cudz_polski
Mikołajczak
Magdalena
sala: 104
- - - - - -
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Janyga Dominik
sala: WFm
 
Technikum Przemysłu Spożywczego
Plan lekcji dla klasy 1T
Godz. Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
06:30
do
07:30
    gr. 1/3
Pracownia
Szymczak
Katarzyna
sala: 22
- - - - - -
gr. 2/3
Pracownia
Szmyt Zuzanna
sala: 12
- - - - - -
gr. 3/3
Pracownia
Borowy Tomasz
sala: 13
   
07:30
do
08:15
  gr. 2/2
Język angielski
Łukaszewska Ewa
sala: 119
- - - - - -
gr. 1/2
Język angielski
Szozdowska Irena
sala: 117
gr. 1/3
Pracownia
Szymczak
Katarzyna
sala: 22
- - - - - -
gr. 2/3
Pracownia
Szmyt Zuzanna
sala: 12
- - - - - -
gr. 3/3
Pracownia
Borowy Tomasz
sala: 13
  Język polski
Mikołajczak
Magdalena
sala: 104
08:20
do
09:05
Geografia
Bartecki Robert
sala: 224
gr. 1/2
Język obcy
ukierunkowany
zawodowo
Szozdowska Irena
sala: 117
- - - - - -
gr. 2/2
Język obcy
ukierunkowany
zawodowo
Kiełbasiewicz
Beata
sala: 122
gr. 1/3
Pracownia
Szymczak
Katarzyna
sala: 22
- - - - - -
gr. 2/3
Pracownia
Szmyt Zuzanna
sala: 12
- - - - - -
gr. 3/3
Pracownia
Borowy Tomasz
sala: 13
  Język polski
Mikołajczak
Magdalena
sala: 104
09:15
do
10:00
Matematyka
Misiak Justyna
sala: 214
gr. 1/2
Język obcy
ukierunkowany
zawodowo
Szozdowska Irena
sala: 117
- - - - - -
gr. 2/2
Język obcy
ukierunkowany
zawodowo
Kiełbasiewicz
Beata
sala: 122
gr. 1/3
Pracownia
Szymczak
Katarzyna
sala: 22
- - - - - -
gr. 2/3
Pracownia
Szmyt Zuzanna
sala: 12
- - - - - -
gr. 3/3
Pracownia
Borowy Tomasz
sala: 13
gr. 1/2
Religia
Wendland Mariusz
sala: 101
Edukacja dla
bezpieczeństwa
Janyga Dominik
sala: 36
10:10
do
10:55
Matematyka
Misiak Justyna
sala: 214
Ogólna
technologia
żywności
Cicha Urszula
sala: 205
gr. 1/3
Pracownia
Szymczak
Katarzyna
sala: 22
- - - - - -
gr. 2/3
Pracownia
Szmyt Zuzanna
sala: 12
- - - - - -
gr. 3/3
Pracownia
Borowy Tomasz
sala: 13
gr. 1/2
Religia
Wendland Mariusz
sala: 122
Podejmowanie i
prowadzenie
działalności
gospodarczej
Berezowska
Aleksandra
sala: 220
11:10
do
11:55
gr. 2/2
Język angielski
Łukaszewska
Ewa
sala: 119
- - - - - -
gr. 1/2
Język angielski
Szozdowska
Irena
sala: 117
Ogólna
technologia
żywności
Cicha Urszula
sala: 205
  Historia
Włodarczak
Michał
sala: 218
gr. 2/2
Język angielski
Łukaszewska Ewa
sala: 119
- - - - - -
gr. 1/2
Język angielski
Szozdowska Irena
sala: 117
12:05
do
12:50
Bezpieczeństwo i
higiena pracy
Mielcarek-
Kazimierska
Marta
sala: 36
Biologia
Wojnowska Beata
sala: 115
  Podejmowanie i
prowadzenie
działalności
gospodarczej
Berezowska
Aleksandra
sala: 220
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Janyga Dominik
sala: WFd1
- - - - - -
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Ziemniewska
Sylwia
sala: WFm
13:00
do
13:45
Ogólna
technologia
żywności
Cicha Urszula
sala: 205
gr. 2/2
Informatyka
Kaźmierczak
Barbara
sala: 202
- - - - - -
gr. 1/2
Informatyka
Hałas Marek
sala: 102
  Język polski
Mikołajczak
Magdalena
sala: 104
gr. 1/2
Język niemiecki
Machalska Renata
sala: 222
13:55
do
14:40
gr. 2/2
Język rosyjski
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
Zajęcia z
wychowawcą
Rojewska Beata
sala: 124
  dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Ziemniewska
Sylwia
sala: WFd
- - - - - -
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Janyga Dominik
sala: WFm
gr. 1/2
Język niemiecki
Machalska Renata
sala: 222
14:45
do
15:30
gr. 2/2
Język rosyjski
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
    dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Ziemniewska
Sylwia
sala: WFd
- - - - - -
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Janyga Dominik
sala: WFm
 
Technikum Przemysłu Spożywczego
Plan lekcji dla klasy 1Ż
Godz. Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
06:30
do
07:30
        gr. 2/2
Pracownia
gastronomiczna
Borowy Tomasz
sala: 12
- - - - - -
gr. 1/2
Pracownia
gastronomiczna
Olejniczak
Magdalena
sala: 22
07:30
do
08:15
gr. 2/2
Język angielski
Nadachewicz
Marcin
sala: 213
  gr. 2/2
Etyka
Burzyński Marcin
sala: 36
gr. 1/2
Religia
Wendland Mariusz
sala: 101
gr. 2/2
Pracownia
gastronomiczna
Borowy Tomasz
sala: 12
- - - - - -
gr. 1/2
Pracownia
gastronomiczna
Olejniczak
Magdalena
sala: 22
08:20
do
09:05
gr. 2/2
Język angielski
Nadachewicz
Marcin
sala: 213
gr. 1/2
Język angielski
Łukaszewska Ewa
sala: 119
gr. 2/2
Etyka
Burzyński Marcin
sala: 36
gr. 1/2
Religia
Wendland Mariusz
sala: 36
gr. 2/2
Pracownia
gastronomiczna
Borowy Tomasz
sala: 12
- - - - - -
gr. 1/2
Pracownia
gastronomiczna
Olejniczak
Magdalena
sala: 22
09:15
do
10:00
Język polski
Lehmann-
Karłowicz Agata
sala: 227
gr. 1/2
Język angielski
Łukaszewska Ewa
sala: 119
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Janyga Dominik
sala: WFm
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Nowicka Ewa
sala: siłownia
- - - - - -
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Janyga Dominik
sala: 36
gr. 1/2
Pracownia
gastronomiczna
Olejniczak
Magdalena
sala: 22
- - - - - -
gr. 2/2
Pracownia
gastronomiczna
Borowy Tomasz
sala: 12
10:10
do
10:55
Matematyka
Kaźmierczak
Barbara
sala: 215
Geografia
Bartecki Robert
sala: 224
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Janyga Dominik
sala: WFm
- - - - - -
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Nowicka Ewa
sala: WFd
Edukacja dla
bezpieczeństwa
Janyga Dominik
sala: 36
gr. 2/2
Pracownia
gastronomiczna
Borowy Tomasz
sala: 12
- - - - - -
gr. 1/2
Pracownia
gastronomiczna
Olejniczak
Magdalena
sala: 22
11:10
do
11:55
Zajęcia z
wychowawcą
Berezowska
Aleksandra
sala: 220
Technologia
gastronomiczna
Mager Małgorzata
sala: 126
Historia
Włodarczak
Michał
sala: 218
Wyposażenie
techniczne
Mormol Joanna
sala: 43
 
12:05
do
12:50
Wyposażenie
techniczne
Mormol Joanna
sala: 115
Technologia
gastronomiczna
Mager Małgorzata
sala: 126
Technologia
gastronomiczna
Mager Małgorzata
sala: 126
gr. 2/2
Język angielski
Nadachewicz
Marcin
sala: 213
- - - - - -
gr. 1/2
Język angielski
Łukaszewska Ewa
sala: 119
 
13:00
do
13:45
Bezpieczeństwo i
higiena pracy
Mielcarek-
Kazimierska
Marta
sala: 36
Biologia
Wojnowska Beata
sala: 115
Podejmowanie i
prowadzenie
działalności
gospodarczej
Berezowska
Aleksandra
sala: 220
Język polski
Lehmann-
Karłowicz Agata
sala: 227
 
13:55
do
14:40
gr. 2/2
Język rosyjski
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
- - - - - -
gr. 1/2
Język niemiecki
Machalska
Renata
sala: 222
gr. 2/2
Informatyka
Kaźmierczak
Barbara
sala: 202
- - - - - -
gr. 1/2
Informatyka
Hałas Marek
sala: 102
Podejmowanie i
prowadzenie
działalności
gospodarczej
Berezowska
Aleksandra
sala: 220
Język polski
Lehmann-
Karłowicz Agata
sala: 227
 
14:45
do
15:30
gr. 2/2
Język rosyjski
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
- - - - - -
gr. 1/2
Język niemiecki
Machalska
Renata
sala: 222
Matematyka
Kaźmierczak
Barbara
sala: 215
     
15:35
do
16:20
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Nowicka Ewa
sala: siłownia
       
Zasadnicza Szkoła Zawodowa Nr 8
Plan lekcji dla klasy 2C
Godz. Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
08:20
do
09:05
  Matematyka
Kaźmierczak
Barbara
sala: 215
     
09:15
do
10:00
  Surowce i
materiały
pomocnicze
Różańska Izabela
sala: 101
Technologie
produkcji
cukierniczej
Jabłecka Jadwiga
sala: 101
   
10:10
do
10:55
Podstawy
przedsiębiorczośc
i
Tyczyńska-Kubiak
Justyna
sala: 36
Technologie
produkcji
cukierniczej
Jabłecka Jadwiga
sala: 105
Język polski
Łukaszewska Ewa
sala: 119
   
11:10
do
11:55
Podstawy
przedsiębiorczośc
i
Tyczyńska-Kubiak
Justyna
sala: 37
Technologie
produkcji
cukierniczej
Jabłecka Jadwiga
sala: 105
Język angielski
Łukaszewska Ewa
sala: 119
   
12:05
do
12:50
Technologie
produkcji
cukierniczej
Jabłecka Jadwiga
sala: 105
Technologie
produkcji
cukierniczej
Jabłecka Jadwiga
sala: 105
Historia
Włodarczak
Michał
sala: 218
   
13:00
do
13:45
Język polski
Łukaszewska
Ewa
sala: 119
  Technologie
produkcji
cukierniczej
Jabłecka Jadwiga
sala: 105
   
13:55
do
14:40
Zajęcia z
wychowawcą
Łukaszewska
Ewa
sala: 119
  chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Rybicki Maciej
sala: WFd
- - - - - -
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFm
   
14:45
do
15:30
Informatyka
Hałas Marek
sala: 202
  chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Rybicki Maciej
sala: WFd
- - - - - -
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFm
   
15:35
do
16:20
    chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Rybicki Maciej
sala: WFd
- - - - - -
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFm
   
Zasadnicza Szkoła Zawodowa Nr 8
Plan lekcji dla klasy 2CPW
Godz. Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
07:30
do
08:15
      Matematyka
Misiak Justyna
sala: 214
 
08:20
do
09:05
    Cukiernik
Surowce i
materiały
pomocnicze
Różańska Izabela
sala: 101
Język polski
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
 
09:15
do
10:00
    Podstawy
przedsiębiorczości
Tyczyńska-Kubiak
Justyna
sala: 36
Język polski
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Ziemniewska
Sylwia
sala: WFd1
10:10
do
10:55
    Podstawy
przedsiębiorczości
Tyczyńska-Kubiak
Justyna
sala: 36
Cukiernik
Technologie
produkcji
cukierniczej
Jabłecka Jadwiga
sala: 105
- - - - - -
Wędliniarz
Produkcja
wędliniarska
Lutowska Maria
sala: 204
- - - - - -
Piekarz
Produkcja
piekarska
Różańska Izabela
sala: 101
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Ziemniewska
Sylwia
sala: WFd1
11:10
do
11:55
    Informatyka
Rybicki Maciej
sala: 202
Cukiernik
Technologie
produkcji
cukierniczej
Jabłecka Jadwiga
sala: 105
- - - - - -
Wędliniarz
Produkcja
wędliniarska
Lutowska Maria
sala: 204
- - - - - -
Piekarz
Produkcja
piekarska
Różańska Izabela
sala: 101
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Ziemniewska
Sylwia
sala: WFd1
12:05
do
12:50
    Zajęcia z
wychowawcą
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
Cukiernik
Technologie
produkcji
cukierniczej
Jabłecka Jadwiga
sala: 105
- - - - - -
Wędliniarz
Podstawowa
technologia
żywności
Cicha Urszula
sala: 205
- - - - - -
Piekarz
Technika
piekarska
Różańska Izabela
sala: 101
Język angielski
Łukaszewska Ewa
sala: 119
13:00
do
13:45
    Historia
Włodarczak
Michał
sala: 218
Cukiernik
Technologie
produkcji
cukierniczej
Jabłecka Jadwiga
sala: 105
- - - - - -
Wędliniarz
Podstawowa
technologia
żywności
Cicha Urszula
sala: 205
- - - - - -
Piekarz
Technika
piekarska
Różańska Izabela
sala: 101
Cukiernik
Technologie
produkcji
cukierniczej
Jabłecka Jadwiga
sala: 105
- - - - - -
Wędliniarz
Produkcja
wędliniarska
Lutowska Maria
sala: 204
- - - - - -
Piekarz
Produkcja
piekarska
Różańska Izabela
sala: 101
13:55
do
14:40
    chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Rybicki Maciej
sala: WFd
gr. 1/2
Religia
Roubo Franciszka
sala: 43
Cukiernik
Technologie
produkcji
cukierniczej
Jabłecka Jadwiga
sala: 105
- - - - - -
Wędliniarz
Surowce w
przetwórstwie
mięsa
Lutowska Maria
sala: 204
- - - - - -
Piekarz
Produkcja
piekarska
Różańska Izabela
sala: 101
14:45
do
15:30
    chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Rybicki Maciej
sala: WFd
  Wędliniarz
Surowce w
przetwórstwie
mięsa
Lutowska Maria
sala: 204
- - - - - -
Piekarz
Produkcja
piekarska
Różańska Izabela
sala: 101
15:35
do
16:20
    chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Rybicki Maciej
sala: WFd
   
Technikum Przemysłu Spożywczego
Plan lekcji dla klasy 2H
Godz. Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
07:30
do
08:15
        gr. 2/2
Organizacja pracy
w recepcji
Wojciechowska
Kinga
sala: 37
08:20
do
09:05
Język polski
Lehmann-
Karłowicz Agata
sala: 227
    dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFm
gr. 2/2
Organizacja pracy
w recepcji
Wojciechowska
Kinga
sala: 37
09:15
do
10:00
Zajęcia z
wychowawcą
Nadachewicz
Marcin
sala: 213
  Wiedza o
społeczeństwie
Włodarczak
Michał
sala: 218
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFm
gr. 1/2
Obsługa
informatyczna w
hotelarstwie
Bartecki Robert
sala: 102
- - - - - -
gr. 2/2
Organizacja pracy
w recepcji
Wojciechowska
Kinga
sala: 37
10:10
do
10:55
gr. 2/2
Język obcy
ukierunkowany
zawodowo
Nadachewicz
Marcin
sala: 213
- - - - - -
gr. 1/2
Język obcy
ukierunkowany
zawodowo
Kiełbasiewicz
Beata
sala: 122
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Rybicki Maciej
sala: WFd
Matematyka
Misiak Justyna
sala: 214
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFm
gr. 1/2
Obsługa
informatyczna w
hotelarstwie
Bartecki Robert
sala: 102
- - - - - -
gr. 2/2
Organizacja pracy
w recepcji
Wojciechowska
Kinga
sala: 37
11:10
do
11:55
Fizyka
Hałas Marek
sala: 114
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Rybicki Maciej
sala: WFd
Podstawy
przedsiębiorczości
Jabłecka Jadwiga
sala: 105
Język polski
Lehmann-
Karłowicz Agata
sala: 227
Podstawy
hotelarstwa
Bartecki Robert
sala: 224
12:05
do
12:50
gr. 1/2
Religia
Roubo Franciszka
sala: 37
Marketing w
hotelarstwie
Berezowska
Aleksandra
sala: 220
gr. 1/2
Organizacja pracy
w recepcji
Wojciechowska
Kinga
sala: 37
- - - - - -
gr. 2/2
Obsługa
informatyczna w
hotelarstwie
Bartecki Robert
sala: 102
Język polski
Lehmann-
Karłowicz Agata
sala: 227
Matematyka
Misiak Justyna
sala: 214
13:00
do
13:45
Historia
Włodarczak
Michał
sala: 218
Podstawy
przedsiębiorczości
Jabłecka Jadwiga
sala: 105
gr. 1/2
Organizacja pracy
w recepcji
Wojciechowska
Kinga
sala: 37
- - - - - -
gr. 2/2
Obsługa
informatyczna w
hotelarstwie
Bartecki Robert
sala: 102
Podstawy
hotelarstwa
Bartecki Robert
sala: 224
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Rybicki Maciej
sala: WFd
13:55
do
14:40
gr. 1/2
Język angielski
Nadachewicz
Marcin
sala: 213
- - - - - -
gr. 2/2
Język angielski
Szozdowska
Irena
sala: 117
Wiedza o kulturze
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
gr. 1/2
Organizacja pracy
w recepcji
Wojciechowska
Kinga
sala: 37
Geografia
Bartecki Robert
sala: 224
 
14:45
do
15:30
gr. 1/2
Język angielski
Nadachewicz
Marcin
sala: 213
- - - - - -
gr. 2/2
Język angielski
Szozdowska
Irena
sala: 117
Ekonomia i prawo
w hotelarstwie
Berezowska
Aleksandra
sala: 220
gr. 1/2
Organizacja pracy
w recepcji
Wojciechowska
Kinga
sala: 37
gr. 1/2
Religia
Roubo Franciszka
sala: 43
 
15:35
do
16:20
gr. 1/2
Język rosyjski
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
gr. 2/2
Język niemiecki
Machalska Renata
sala: 222
     
Zasadnicza Szkoła Zawodowa Nr 8
Plan lekcji dla klasy 2K
Godz. Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
09:15
do
10:00
      Historia
Włodarczak
Michał
sala: 218
Język polski
Mikołajczak
Magdalena
sala: 104
10:10
do
10:55
    Język angielski
Chmielecka
Klaudia
sala: 201
Matematyka
Misiak Justyna
sala: 214
Język polski
Mikołajczak
Magdalena
sala: 104
11:10
do
11:55
    Zasady żywienia
Różańska Izabela
sala: 101
Zajęcia z
wychowawcą
Mielcarek-
Kazimierska Marta
sala: 201
Język obcy
ukierunkowany
zawodowo
Nadachewicz
Marcin
sala: 213
12:05
do
12:50
    Technologia
gastronomiczna
Mielcarek-
Kazimierska Marta
sala: 101
Informatyka
Bartecki Robert
sala: 102
Podstawy
przedsiębiorczości
Tyczyńska-Kubiak
Justyna
sala: 36
13:00
do
13:45
    Technologia
gastronomiczna
Mielcarek-
Kazimierska Marta
sala: 101
Podstawy
przedsiębiorczości
Tyczyńska-Kubiak
Justyna
sala: 201
 
13:55
do
14:40
    chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Rybicki Maciej
sala: WFd
- - - - - -
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFm
Technologia
gastronomiczna
Mielcarek-
Kazimierska Marta
sala: 37
 
14:45
do
15:30
    chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Rybicki Maciej
sala: WFd
- - - - - -
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFm
Technologia
gastronomiczna
Mielcarek-
Kazimierska Marta
sala: 37
 
15:35
do
16:20
    chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Rybicki Maciej
sala: WFd
- - - - - -
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFm
gr. 1/2
Religia
Roubo Franciszka
sala: 201
 
Technikum Przemysłu Spożywczego
Plan lekcji dla klasy 2T
Godz. Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
06:30
do
07:30
gr. 3/3
Pracownia
Borowy Tomasz
sala: 12
- - - - - -
gr. 1/3
Pracownia
Szymczak
Katarzyna
sala: 13
- - - - - -
gr. 2/3
Pracownia
Szmyt Zuzanna
sala: 22
       
07:30
do
08:15
gr. 3/3
Pracownia
Borowy Tomasz
sala: 12
- - - - - -
gr. 1/3
Pracownia
Szymczak
Katarzyna
sala: 13
- - - - - -
gr. 2/3
Pracownia
Szmyt Zuzanna
sala: 22
gr. 1/3
Specjalizacja
technologia
cukiernicza
Mielcarek-
Kazimierska Marta
sala: 114
- - - - - -
gr. 3/3
Specjalizacja
technologia
wędliniarska
Lutowska Maria
sala: 204
- - - - - -
gr. 2/3
Specjalizacja
technologia
piekarska
Cicha Urszula
sala: 205
gr. 2/2
Analiza żywności
Litkowska Hanna
sala: 124
   
08:20
do
09:05
gr. 3/3
Pracownia
Borowy Tomasz
sala: 12
- - - - - -
gr. 1/3
Pracownia
Szymczak
Katarzyna
sala: 13
- - - - - -
gr. 2/3
Pracownia
Szmyt Zuzanna
sala: 22
gr. 1/3
Specjalizacja
technologia
cukiernicza
Mielcarek-
Kazimierska Marta
sala: 114
- - - - - -
gr. 3/3
Specjalizacja
technologia
wędliniarska
Lutowska Maria
sala: 204
- - - - - -
gr. 2/3
Specjalizacja
technologia
piekarska
Cicha Urszula
sala: 205
gr. 2/2
Analiza żywności
Litkowska Hanna
sala: 124
Wiedza o
społeczeństwie
Włodarczak
Michał
sala: 218
gr. 1/2
Analiza żywności
Rojewska Beata
sala: 124
09:15
do
10:00
gr. 3/3
Pracownia
Borowy Tomasz
sala: 12
- - - - - -
gr. 1/3
Pracownia
Szymczak
Katarzyna
sala: 13
- - - - - -
gr. 2/3
Pracownia
Szmyt Zuzanna
sala: 22
Historia
Włodarczak
Michał
sala: 218
gr. 2/2
Analiza żywności
Litkowska Hanna
sala: 124
Matematyka
Misiak Justyna
sala: 214
gr. 1/2
Analiza żywności
Rojewska Beata
sala: 124
10:10
do
10:55
gr. 3/3
Pracownia
Borowy Tomasz
sala: 12
- - - - - -
gr. 1/3
Pracownia
Szymczak
Katarzyna
sala: 13
- - - - - -
gr. 2/3
Pracownia
Szmyt Zuzanna
sala: 22
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFm
- - - - - -
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Rybicki Maciej
sala: WFd
Zajęcia z
wychowawcą
Machalska Renata
sala: 222
Ogólna
technologia
żywności
Cicha Urszula
sala: 205
gr. 1/2
Analiza żywności
Rojewska Beata
sala: 124
11:10
do
11:55
  dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFm
- - - - - -
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Rybicki Maciej
sala: WFd
Matematyka
Misiak Justyna
sala: 214
Język polski
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
gr. 1/2
Język niemiecki
Machalska Renata
sala: 222
- - - - - -
gr. 2/2
Język rosyjski
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
12:05
do
12:50
  Ogólna
technologia
żywności
Cicha Urszula
sala: 205
gr. 2/2
Język angielski
Łukaszewska Ewa
sala: 119
- - - - - -
gr. 1/2
Język angielski
Kiełbasiewicz
Beata
sala: 122
Język polski
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
Język polski
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
13:00
do
13:45
  gr. 1/2
Chemia
Rojewska Beata
sala: 124
- - - - - -
gr. 2/2
Chemia
Litkowska Hanna
sala: 114
gr. 2/2
Język angielski
Łukaszewska Ewa
sala: 119
- - - - - -
gr. 1/2
Język angielski
Kiełbasiewicz
Beata
sala: 122
Wiedza o kulturze
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFm
- - - - - -
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Rybicki Maciej
sala: WFd
13:55
do
14:40
  gr. 1/2
Religia
Wendland Mariusz
sala: 43
gr. 1/2
Religia
Wendland Mariusz
sala: 114
Podstawy
przedsiębiorczości
Tyczyńska-Kubiak
Justyna
sala: 36
gr. 1/2
Etyka
Burzyński Marcin
sala: 36
14:45
do
15:30
  Fizyka
Hałas Marek
sala: 114
  Podstawy
przedsiębiorczości
Tyczyńska-Kubiak
Justyna
sala: 36
gr. 1/2
Etyka
Burzyński Marcin
sala: 36
Technikum Przemysłu Spożywczego
Plan lekcji dla klasy 2Ż
Godz. Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
06:30
do
07:30
      gr. 1/2
Pracownia
gastronomiczna
Borowy Tomasz
sala: 60
- - - - - -
gr. 2/2
Pracownia
gastronomiczna
Szymczak
Katarzyna
sala: 12
 
07:30
do
08:15
  Matematyka
Kaźmierczak
Barbara
sala: 215
Technologia
gastronomiczna
Mager Małgorzata
sala: 126
gr. 1/2
Pracownia
gastronomiczna
Borowy Tomasz
sala: 60
- - - - - -
gr. 2/2
Pracownia
gastronomiczna
Szymczak
Katarzyna
sala: 12
gr. 1/2
Obsługa
konsumenta
Mikołajczyk-
Nieckarz Karolina
sala: 125
08:20
do
09:05
gr. 2/2
Obsługa
konsumenta
Balcerek
Małgorzata
sala: 125
Historia
Włodarczak
Michał
sala: 218
Technologia
gastronomiczna
Mager Małgorzata
sala: 126
gr. 1/2
Pracownia
gastronomiczna
Borowy Tomasz
sala: 60
- - - - - -
gr. 2/2
Pracownia
gastronomiczna
Szymczak
Katarzyna
sala: 12
gr. 2/2
Usługi
gastronomiczne
Mormol Joanna
sala: 39
- - - - - -
gr. 1/2
Usługi
gastronomiczne
Mielcarek-
Kazimierska Marta
sala: 41
09:15
do
10:00
gr. 1/2
Obsługa
konsumenta
Mikołajczyk-
Nieckarz Karolina
sala: 126
- - - - - -
gr. 2/2
Obsługa
konsumenta
Balcerek
Małgorzata
sala: 125
Matematyka
Kaźmierczak
Barbara
sala: 215
Technologia
gastronomiczna
Mager Małgorzata
sala: 126
gr. 1/2
Pracownia
gastronomiczna
Borowy Tomasz
sala: 60
- - - - - -
gr. 2/2
Pracownia
gastronomiczna
Szymczak
Katarzyna
sala: 12
gr. 2/2
Usługi
gastronomiczne
Mormol Joanna
sala: 39
- - - - - -
gr. 1/2
Usługi
gastronomiczne
Mielcarek-
Kazimierska Marta
sala: 41
10:10
do
10:55
gr. 1/2
Język angielski
Łukaszewska
Ewa
sala: 119
- - - - - -
gr. 2/2
Język angielski
Szozdowska
Irena
sala: 117
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Ziemniewska
Sylwia
sala: WFd1
- - - - - -
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Rybicki Maciej
sala: WFd
Język polski
Mikołajczak
Magdalena
sala: 104
gr. 1/2
Pracownia
gastronomiczna
Borowy Tomasz
sala: 60
- - - - - -
gr. 2/2
Pracownia
gastronomiczna
Szymczak
Katarzyna
sala: 12
gr. 2/2
Usługi
gastronomiczne
Mormol Joanna
sala: 39
- - - - - -
gr. 1/2
Usługi
gastronomiczne
Mielcarek-
Kazimierska Marta
sala: 41
11:10
do
11:55
Zajęcia z
wychowawcą
Ziemniewska
Sylwia
sala: 36
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Ziemniewska
Sylwia
sala: WFd1
- - - - - -
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Rybicki Maciej
sala: WFd
Język polski
Mikołajczak
Magdalena
sala: 104
  gr. 1/2
Usługi
gastronomiczne
Mielcarek-
Kazimierska Marta
sala: 41
- - - - - -
gr. 2/2
Usługi
gastronomiczne
Mormol Joanna
sala: 39
12:05
do
12:50
gr. 2/2
Język angielski
Szozdowska
Irena
sala: 117
- - - - - -
gr. 1/2
Język angielski
Łukaszewska
Ewa
sala: 119
gr. 1/2
Chemia
Litkowska Hanna
sala: 114
- - - - - -
gr. 2/2
Chemia
Rojewska Beata
sala: 124
Podstawy
przedsiębiorczości
Jabłecka Jadwiga
sala: 105
  gr. 1/2
Usługi
gastronomiczne
Mielcarek-
Kazimierska Marta
sala: 41
- - - - - -
gr. 2/2
Usługi
gastronomiczne
Mormol Joanna
sala: 39
13:00
do
13:45
Język polski
Mikołajczak
Magdalena
sala: 104
gr. 1/2
Język obcy
ukierunkowany
zawodowo
Nadachewicz
Marcin
sala: 213
- - - - - -
gr. 2/2
Język obcy
ukierunkowany
zawodowo
Kiełbasiewicz
Beata
sala: 122
Wiedza o kulturze
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
  dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Ziemniewska
Sylwia
sala: WFd1
- - - - - -
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Rybicki Maciej
sala: WFd
13:55
do
14:40
Fizyka
Hałas Marek
sala: 114
Podstawy
przedsiębiorczości
Jabłecka Jadwiga
sala: 105
Wiedza o
społeczeństwie
Włodarczak
Michał
sala: 218
   
14:45
do
15:30
gr. 1/2
Religia
Wendland
Mariusz
sala: 101
gr. 1/2
Religia
Wendland Mariusz
sala: 43
     
15:35
do
16:20
gr. 2/2
Język rosyjski
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
- - - - - -
gr. 1/2
Język niemiecki
Machalska
Renata
sala: 222
       
Zasadnicza Szkoła Zawodowa Nr 8
Plan lekcji dla klasy 3CK
Godz. Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
07:30
do
08:15
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFd
       
08:20
do
09:05
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFd
      Język polski
Łukaszewska Ewa
sala: 119
09:15
do
10:00
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFd
    chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Rybicki Maciej
sala: WFd
Język polski
Łukaszewska Ewa
sala: 119
10:10
do
10:55
Cukiernik
Higiena produkcji
Mormol Joanna
sala: 37
- - - - - -
Kucharz
Pracownia
gastronomiczna
Szymańska
Aleksandra
sala: 39
    chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Rybicki Maciej
sala: WFd
Kucharz
Technologia
gastronomiczna
Mager Małgorzata
sala: 126
- - - - - -
Cukiernik
Dekorowanie
wyrobów
cukierniczych
Lutowska Maria
sala: 204
11:10
do
11:55
Kucharz
Pracownia
gastronomiczna
Szymańska
Aleksandra
sala: 39
- - - - - -
Cukiernik
Technologie
produkcji
cukierniczej
Mikołajczyk-
Nieckarz Karolina
sala: 101
    Matematyka
Misiak Justyna
sala: 214
Kucharz
Technologia
gastronomiczna
Mager Małgorzata
sala: 126
- - - - - -
Cukiernik
Dekorowanie
wyrobów
cukierniczych
Lutowska Maria
sala: 204
12:05
do
12:50
Kucharz
Pracownia
gastronomiczna
Szymańska
Aleksandra
sala: 39
- - - - - -
Cukiernik
Technologie
produkcji
cukierniczej
Mikołajczyk-
Nieckarz Karolina
sala: 101
    Wiedza o
społeczeństwie
Włodarczak
Michał
sala: 218
Kucharz
Zasady żywienia
Różańska Izabela
sala: 101
- - - - - -
Cukiernik
Język obcy
ukierunkowany
zawodowo
Nadachewicz
Marcin
sala: 213
13:00
do
13:45
Kucharz
Pracownia
gastronomiczna
Szymańska
Aleksandra
sala: 39
- - - - - -
Cukiernik
Technologie
produkcji
cukierniczej
Mikołajczyk-
Nieckarz Karolina
sala: 101
    gr. 1/2
Religia
Roubo Franciszka
sala: 37
Matematyka
Misiak Justyna
sala: 214
13:55
do
14:40
Język angielski
Chmielecka
Klaudia
sala: 201
    Zajęcia z
wychowawcą
Włodarczak
Michał
sala: 218
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Rybicki Maciej
sala: WFd
14:45
do
15:30
Język angielski
Chmielecka
Klaudia
sala: 201
       
Zasadnicza Szkoła Zawodowa Nr 8
Plan lekcji dla klasy 3CPW
Godz. Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
07:30
do
08:15
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFd
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Rybicki Maciej
sala: WFd
Piekarz
Higiena produkcji
piekarskiej
Mormol Joanna
sala: 105
   
08:20
do
09:05
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFd
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Rybicki Maciej
sala: WFd
Piekarz
Produkcja
piekarska
Cicha Urszula
sala: 205
- - - - - -
Wędliniarz
Produkcja
wędliniarska
Lutowska Maria
sala: 204
   
09:15
do
10:00
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFd
- - - - - -
Wędliniarz
Higiena produkcji
wędliniarskiej
Mormol Joanna
sala: 37
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Rybicki Maciej
sala: WFd
Piekarz
Produkcja
piekarska
Cicha Urszula
sala: 205
- - - - - -
Wędliniarz
Produkcja
wędliniarska
Lutowska Maria
sala: 204
- - - - - -
Cukiernik
Higiena produkcji
cukierniczej
Mormol Joanna
sala: 105
   
10:10
do
10:55
Piekarz
Produkcja
piekarska
Cicha Urszula
sala: 205
- - - - - -
Wędliniarz
Surowce w
przetwórstwie
mięsa
Lutowska Maria
sala: 204
- - - - - -
Cukiernik
Technologie
produkcji
cukierniczej
Jabłecka Jadwiga
sala: 105
Język polski
Lehmann-
Karłowicz Agata
sala: 227
Cukiernik
Technologie
produkcji
cukierniczej
Jabłecka Jadwiga
sala: 105
- - - - - -
Wędliniarz
Produkcja
wędliniarska
Lutowska Maria
sala: 204
- - - - - -
Piekarz
Technika
piekarska
Różańska Izabela
sala: 101
   
11:10
do
11:55
Wędliniarz
Surowce w
przetwórstwie
mięsa
Lutowska Maria
sala: 204
- - - - - -
Piekarz
Produkcja
piekarska
Cicha Urszula
sala: 205
- - - - - -
Cukiernik
Technologie
produkcji
cukierniczej
Jabłecka Jadwiga
sala: 105
Język polski
Lehmann-
Karłowicz Agata
sala: 227
Zajęcia z
wychowawcą
Sawikowski Piotr
sala: 115
   
12:05
do
12:50
Wiedza o
społeczeństwie
Włodarczak
Michał
sala: 218
Matematyka
Kaźmierczak
Barbara
sala: 215
gr. 1/2
Język angielski
Chmielecka
Klaudia
sala: 201
- - - - - -
gr. 2/2
Język niemiecki
Machalska Renata
sala: 222
   
13:00
do
13:45
Matematyka
Kaźmierczak
Barbara
sala: 215
gr. 1/2
Religia
Wendland Mariusz
sala: 43
gr. 1/2
Język angielski
Chmielecka
Klaudia
sala: 201
- - - - - -
gr. 2/2
Język niemiecki
Machalska Renata
sala: 222
   
13:55
do
14:40
Cukiernik
Dekorowanie
wyrobów
cukierniczych
Mikołajczyk-
Nieckarz Karolina
sala: 105
Wędliniarz
Język obcy
ukierunkowany
zawodowo
Nadachewicz
Marcin
sala: 213
- - - - - -
Piekarz
Język obcy
ukierunkowany
zawodowo
Machalska Renata
sala: 222
Cukiernik
Język obcy
ukierunkowany
zawodowo
Machalska Renata
sala: 222
- - - - - -
Cukiernik
Język obcy
ukierunkowany
zawodowo
Szozdowska Irena
sala: 117
- - - - - -
Piekarz
Język obcy
ukierunkowany
zawodowo
Łukaszewska Ewa
sala: 119
   
14:45
do
15:30
Cukiernik
Dekorowanie
wyrobów
cukierniczych
Mikołajczyk-
Nieckarz Karolina
sala: 105
       
Zasadnicza Szkoła Zawodowa Nr 8
Plan lekcji dla klasy 3K
Godz. Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
07:30
do
08:15
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Rybicki Maciej
sala: WFm
- - - - - -
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFd
       
08:20
do
09:05
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Rybicki Maciej
sala: WFm
- - - - - -
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFd
Język polski
Lehmann-
Karłowicz Agata
sala: 227
gr. 1/2
Pracownia
gastronomiczna
Mielcarek-
Kazimierska Marta
sala: 39
- - - - - -
gr. 2/2
Pracownia
gastronomiczna
Mikołajczyk-
Nieckarz Karolina
sala: 41
   
09:15
do
10:00
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFd
- - - - - -
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Rybicki Maciej
sala: WFm
Język polski
Lehmann-
Karłowicz Agata
sala: 227
gr. 1/2
Pracownia
gastronomiczna
Mielcarek-
Kazimierska Marta
sala: 39
- - - - - -
gr. 2/2
Pracownia
gastronomiczna
Mikołajczyk-
Nieckarz Karolina
sala: 41
   
10:10
do
10:55
Zajęcia z
wychowawcą
Mikołajczyk-
Nieckarz Karolina
sala: 101
Matematyka
Kaźmierczak
Barbara
sala: 215
gr. 1/2
Pracownia
gastronomiczna
Mielcarek-
Kazimierska Marta
sala: 39
- - - - - -
gr. 2/2
Pracownia
gastronomiczna
Mikołajczyk-
Nieckarz Karolina
sala: 41
   
11:10
do
11:55
Technologia
gastronomiczna
Mager
Małgorzata
sala: 126
Matematyka
Kaźmierczak
Barbara
sala: 215
gr. 1/2
Pracownia
gastronomiczna
Mielcarek-
Kazimierska Marta
sala: 39
- - - - - -
gr. 2/2
Pracownia
gastronomiczna
Mikołajczyk-
Nieckarz Karolina
sala: 41
   
12:05
do
12:50
Technologia
gastronomiczna
Mager
Małgorzata
sala: 126
Zasady żywienia
Szymańska
Aleksandra
sala: 43
gr. 2/2
Język niemiecki
Machalska Renata
sala: 222
   
13:00
do
13:45
gr. 1/2
Religia
Roubo Franciszka
sala: 37
gr. 1/2
Język angielski
Chmielecka
Klaudia
sala: 201
gr. 2/2
Język niemiecki
Machalska Renata
sala: 222
   
13:55
do
14:40
Wiedza o
społeczeństwie
Włodarczak
Michał
sala: 218
gr. 1/2
Język angielski
Chmielecka
Klaudia
sala: 201
     
Technikum Przemysłu Spożywczego
Plan lekcji dla klasy 3T
Godz. Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
06:30
do
07:30
  gr. 1/3
Pracownia
Olejniczak
Magdalena
sala: 22
- - - - - -
gr. 3/3
Pracownia
Borowy Tomasz
sala: 12
- - - - - -
gr. 2/3
Pracownia
Szymczak
Katarzyna
sala: 13
     
07:30
do
08:15
gr. 2/2
Chemia
rozszerzona
Rojewska Beata
sala: 124
gr. 1/3
Pracownia
Olejniczak
Magdalena
sala: 22
- - - - - -
gr. 3/3
Pracownia
Borowy Tomasz
sala: 12
- - - - - -
gr. 2/3
Pracownia
Szymczak
Katarzyna
sala: 13
gr. 1/2
Biologia
rozszerzona
Wojnowska Beata
sala: 115
gr. 2/2
Analiza żywności
Rojewska Beata
sala: 124
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Janyga Dominik
sala: WFd1
- - - - - -
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Ziemniewska
Sylwia
sala: WFm
08:20
do
09:05
gr. 2/2
Chemia
rozszerzona
Rojewska Beata
sala: 124
gr. 1/3
Pracownia
Olejniczak
Magdalena
sala: 22
- - - - - -
gr. 3/3
Pracownia
Borowy Tomasz
sala: 12
- - - - - -
gr. 2/3
Pracownia
Szymczak
Katarzyna
sala: 13
gr. 1/2
Biologia
rozszerzona
Wojnowska Beata
sala: 115
gr. 2/2
Analiza żywności
Rojewska Beata
sala: 124
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Janyga Dominik
sala: WFd1
- - - - - -
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Ziemniewska
Sylwia
sala: WFm
09:15
do
10:00
gr. 2/2
Chemia
rozszerzona
Rojewska Beata
sala: 124
gr. 1/3
Pracownia
Olejniczak
Magdalena
sala: 22
- - - - - -
gr. 3/3
Pracownia
Borowy Tomasz
sala: 12
- - - - - -
gr. 2/3
Pracownia
Szymczak
Katarzyna
sala: 13
gr. 1/2
Biologia
rozszerzona
Wojnowska Beata
sala: 115
gr. 2/2
Analiza żywności
Rojewska Beata
sala: 124
Język angielski
Szozdowska Irena
sala: 117
10:10
do
10:55
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Ziemniewska
Sylwia
sala: WFd1
- - - - - -
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Janyga Dominik
sala: WFm
gr. 1/3
Pracownia
Olejniczak
Magdalena
sala: 22
- - - - - -
gr. 3/3
Pracownia
Borowy Tomasz
sala: 12
- - - - - -
gr. 2/3
Pracownia
Szymczak
Katarzyna
sala: 13
Historia i
społeczeństwo
Włodarczak
Michał
sala: 218
Język polski
Lehmann-
Karłowicz Agata
sala: 227
Matematyka
Kaźmierczak
Barbara
sala: 215
11:10
do
11:55
Matematyka
Kaźmierczak
Barbara
sala: 215
  Język angielski
Szozdowska Irena
sala: 117
gr. 1/2
Religia
Wendland Mariusz
sala: 114
Język polski
Lehmann-
Karłowicz Agata
sala: 227
12:05
do
12:50
Technologia
żywności
Lutowska Maria
sala: 204
  Język angielski
Szozdowska Irena
sala: 117
Matematyka
Kaźmierczak
Barbara
sala: 215
Język polski
Lehmann-
Karłowicz Agata
sala: 227
13:00
do
13:45
Technologia
żywności
Lutowska Maria
sala: 204
  Technologia
żywności
Lutowska Maria
sala: 204
Zajęcia z
wychowawcą
Lutowska Maria
sala: 204
Wiedza o kulturze
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
13:55
do
14:40
Technologia
żywności
Lutowska Maria
sala: 204
  Technologia
żywności
Lutowska Maria
sala: 204
gr. 1/2
Religia
Wendland Mariusz
sala: 101
Język angielski
Szozdowska Irena
sala: 117
14:45
do
15:30
    Historia i
społeczeństwo
Włodarczak
Michał
sala: 218
gr. 1/2
Analiza żywności
Litkowska Hanna
sala: 124
Język niemiecki
Machalska Renata
sala: 222
15:35
do
16:20
      gr. 1/2
Analiza żywności
Litkowska Hanna
sala: 124
 
16:25
do
17:10
      gr. 1/2
Analiza żywności
Litkowska Hanna
sala: 124
 
Technikum Przemysłu Spożywczego
Plan lekcji dla klasy 3Ż
Godz. Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
07:30
do
08:15
gr. 1/2
Biologia
rozszerzona
Wojnowska Beata
sala: 115
- - - - - -
gr. 2/2
Chemia
rozszerzona
Rojewska Beata
sala: 124
Historia i
społeczeństwo
Włodarczak
Michał
sala: 218
  Zasady żywienia
Szymańska
Aleksandra
sala: 43
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFd
- - - - - -
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Janyga Dominik
sala: WFd1
08:20
do
09:05
gr. 1/2
Biologia
rozszerzona
Wojnowska Beata
sala: 115
- - - - - -
gr. 2/2
Chemia
rozszerzona
Rojewska Beata
sala: 124
Język polski
Mikołajczak
Magdalena
sala: 104
  Zajęcia z
wychowawcą
Misiak Justyna
sala: 214
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFd
- - - - - -
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Janyga Dominik
sala: WFd1
09:15
do
10:00
gr. 2/2
Chemia
rozszerzona
Rojewska Beata
sala: 124
- - - - - -
gr. 1/2
Biologia
rozszerzona
Wojnowska Beata
sala: 115
Język polski
Mikołajczak
Magdalena
sala: 104
  gr. 2/2
Obsługa
konsumenta
Balcerek
Małgorzata
sala: 125
- - - - - -
gr. 1/2
Obsługa
konsumenta
Mikołajczyk-
Nieckarz Karolina
sala: 126
Wiedza o kulturze
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
10:10
do
10:55
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Janyga Dominik
sala: WFm
- - - - - -
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFd
gr. 1/2
Religia
Wendland Mariusz
sala: 36
  gr. 2/2
Obsługa
konsumenta
Balcerek
Małgorzata
sala: 125
- - - - - -
gr. 1/2
Obsługa
konsumenta
Mikołajczyk-
Nieckarz Karolina
sala: 126
Język niemiecki
Machalska Renata
sala: 222
11:10
do
11:55
Język obcy
ukierunkowany
zawodowo
Nadachewicz
Marcin
sala: 213
gr. 1/2
Religia
Wendland Mariusz
sala: 36
gr. 2/2
Pracownia
gastronomiczna
Borowy Tomasz
sala: 60
- - - - - -
gr. 1/2
Pracownia
gastronomiczna
Olejniczak
Magdalena
sala: 12
Język angielski
Szozdowska Irena
sala: 117
Historia i
społeczeństwo
Włodarczak
Michał
sala: 218
12:05
do
12:50
Matematyka
Misiak Justyna
sala: 214
gr. 1/2
Usługi
gastronomiczne
Mormol Joanna
sala: 41
- - - - - -
gr. 2/2
Usługi
gastronomiczne
Mikołajczyk-
Nieckarz Karolina
sala: 39
gr. 2/2
Pracownia
gastronomiczna
Borowy Tomasz
sala: 60
- - - - - -
gr. 1/2
Pracownia
gastronomiczna
Olejniczak
Magdalena
sala: 12
Język angielski
Szozdowska Irena
sala: 117
Język angielski
Szozdowska Irena
sala: 117
13:00
do
13:45
Matematyka
Misiak Justyna
sala: 214
gr. 1/2
Usługi
gastronomiczne
Mormol Joanna
sala: 41
- - - - - -
gr. 2/2
Usługi
gastronomiczne
Mikołajczyk-
Nieckarz Karolina
sala: 39
gr. 2/2
Pracownia
gastronomiczna
Borowy Tomasz
sala: 60
- - - - - -
gr. 1/2
Pracownia
gastronomiczna
Olejniczak
Magdalena
sala: 12
Technologia
gastronomiczna
Mager Małgorzata
sala: 126
Język angielski
Szozdowska Irena
sala: 117
13:55
do
14:40
Język polski
Mikołajczak
Magdalena
sala: 104
gr. 1/2
Usługi
gastronomiczne
Mormol Joanna
sala: 41
- - - - - -
gr. 2/2
Usługi
gastronomiczne
Mikołajczyk-
Nieckarz Karolina
sala: 39
gr. 2/2
Pracownia
gastronomiczna
Borowy Tomasz
sala: 60
- - - - - -
gr. 1/2
Pracownia
gastronomiczna
Olejniczak
Magdalena
sala: 12
Technologia
gastronomiczna
Mager Małgorzata
sala: 126
Matematyka
Misiak Justyna
sala: 214
14:45
do
15:30
Zasady żywienia
Szymańska
Aleksandra
sala: 43
gr. 1/2
Usługi
gastronomiczne
Mormol Joanna
sala: 41
- - - - - -
gr. 2/2
Usługi
gastronomiczne
Mikołajczyk-
Nieckarz Karolina
sala: 39
gr. 2/2
Pracownia
gastronomiczna
Borowy Tomasz
sala: 60
- - - - - -
gr. 1/2
Pracownia
gastronomiczna
Olejniczak
Magdalena
sala: 12
   
15:35
do
16:20
  gr. 1/2
Usługi
gastronomiczne
Mormol Joanna
sala: 41
- - - - - -
gr. 2/2
Usługi
gastronomiczne
Mikołajczyk-
Nieckarz Karolina
sala: 39
     
Technikum Przemysłu Spożywczego
Plan lekcji dla klasy 3ŻH
Godz. Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
07:30
do
08:15
2/2
Chemia
rozszerzona
Rojewska Beata
sala: 124
Technik
hotelarstwa
Organizacja pracy
słuzby pięter
Wojciechowska
Kinga
sala: 37
Technik żywienia i
usług
gastronomicznych
Usługi
gastronomiczne
Szymańska
Aleksandra
sala: 43
Technik
hotelarstwa
Obsługa
konsumenta
Balcerek
Małgorzata
sala: 125
- - - - - -
Technik żywienia i
usług
gastronomicznych
Obsługa
konsumenta
Mikołajczyk-
Nieckarz Karolina
sala: 114
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFd
- - - - - -
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Janyga Dominik
sala: WFd1
08:20
do
09:05
2/2
Chemia
rozszerzona
Rojewska Beata
sala: 124
Technik
hotelarstwa
Organizacja pracy
słuzby pięter
Wojciechowska
Kinga
sala: 37
Technik żywienia i
usług
gastronomicznych
Usługi
gastronomiczne
Szymańska
Aleksandra
sala: 43
Technik
hotelarstwa
Obsługa
konsumenta
Balcerek
Małgorzata
sala: 125
- - - - - -
Technik żywienia i
usług
gastronomicznych
Obsługa
konsumenta
Mikołajczyk-
Nieckarz Karolina
sala: 114
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFd
- - - - - -
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Janyga Dominik
sala: WFd1
09:15
do
10:00
2/2
Chemia
rozszerzona
Rojewska Beata
sala: 124
Technik
hotelarstwa
Organizacja pracy
słuzby pięter
Wojciechowska
Kinga
sala: 37
Technik żywienia i
usług
gastronomicznych
Usługi
gastronomiczne
Szymańska
Aleksandra
sala: 43
Technik
hotelarstwa
Ekonomia i prawo
w hotelarstwie
Berezowska
Aleksandra
sala: 220
- - - - - -
Technik żywienia i
usług
gastronomicznych
Zasady żywienia
Szymańska
Aleksandra
sala: 43
Matematyka
Kaźmierczak
Barbara
sala: 215
10:10
do
10:55
chłopcy
Wychowanie
fizyczne
Janyga Dominik
sala: WFm
- - - - - -
dziewczęta
Wychowanie
fizyczne
Sawikowski Piotr
sala: WFd
Technik
hotelarstwa
Organizacja pracy
słuzby pięter
Wojciechowska
Kinga
sala: 37
Technik żywienia i
usług
gastronomicznych
Usługi
gastronomiczne
Szymańska
Aleksandra
sala: 43
Technik
hotelarstwa
Ekonomia i prawo
w hotelarstwie
Berezowska
Aleksandra
sala: 220
- - - - - -
Technik żywienia i
usług
gastronomicznych
Zasady żywienia
Szymańska
Aleksandra
sala: 43
Wiedza o kulturze
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
11:10
do
11:55
gr. 2/2
Język rosyjski
Zagrodzka
Magdalena
sala: 228
- - - - - -
gr. 1/2
Język niemiecki
Machalska
Renata
sala: 222
technik żywienia i
usług
gastronomicznych
Pracownia
gastronomiczna
Szymczak
Katarzyna
sala: 60
- - - - - -
Technik
hotelarstwa
Podstawy
hotelarstwa
Bartecki Robert
sala: 224
gr. 2/2
Geografia
rozszerzona
Bartecki Robert
sala: 224
- - - - - -
Technik żywienia i
usług
gastronomicznych
Usługi
gastronomiczne
Szymańska
Aleksandra
sala: 43
Język polski
Mikołajczak
Magdalena
sala: 104
Matematyka
Kaźmierczak
Barbara
sala: 215
12:05
do
12:50
Język angielski
Nadachewicz
Marcin
sala: 213
technik żywienia i
usług
gastronomicznych
Pracownia
gastronomiczna
Szymczak
Katarzyna
sala: 60
- - - - - -
Technik
hotelarstwa
Podstawy
hotelarstwa
Bartecki Robert
sala: 224
Język angielski
Nadachewicz
Marcin
sala: 213
Język polski
Mikołajczak
Magdalena
sala: 104
gr. 1/2
Biologia
rozszerzona
Wojnowska Beata
sala: 115
- - - - - -
gr. 2/2
Geografia
rozszerzona
Bartecki Robert
sala: 224
13:00
do
13:45
Technik żywienia
i usług
gastronomicznyc
h
Technologia
gastronomiczna
Mager
Małgorzata
sala: 126
- - - - - -
Technik
hotelarstwa
Obsługa
informatyczna w
hotelarstwie
Bartecki Robert
sala: 102
technik żywienia i
usług
gastronomicznych
Pracownia
gastronomiczna
Szymczak
Katarzyna
sala: 60
Język angielski
Nadachewicz
Marcin
sala: 213
Technik
hotelarstwa
Język obcy
ukierunkowany
zawodowo
Szozdowska Irena
sala: 117
- - - - - -
Technik żywienia i
usług
gastronomicznych
Język obcy
ukierunkowany
zawodowo
Nadachewicz
Marcin
sala: 213
gr. 1/2
Biologia
rozszerzona
Wojnowska Beata
sala: 115
- - - - - -
gr. 2/2
Geografia
rozszerzona
Bartecki Robert
sala: 224
13:55
do
14:40
Technik żywienia
i usług
gastronomicznyc
h
Technologia
gastronomiczna
Mager
Małgorzata
sala: 126
- - - - - -
Technik
hotelarstwa
Obsługa
informatyczna w
hotelarstwie
Bartecki Robert
sala: 102
technik żywienia i
usług
gastronomicznych
Pracownia
gastronomiczna
Szymczak
Katarzyna
sala: 60
Język angielski
Nadachewicz
Marcin
sala: 213
Matematyka
Kaźmierczak
Barbara
sala: 215
gr. 1/2
Biologia
rozszerzona
Wojnowska Beata
sala: 115
14:45
do
15:30
Język polski
Mikołajczak
Magdalena
sala: 104
technik żywienia i
usług
gastronomicznych
Pracownia
gastronomiczna
Szymczak
Katarzyna
sala: 60
gr. 1/2
Religia
Wendland Mariusz
sala: 114
Historia i
społeczeństwo
Włodarczak
Michał
sala: 218
 
15:35
do
16:20
Zajęcia z
wychowawcą
Mikołajczak
Magdalena
sala: 104
  gr. 1/2
Religia
Wendland Mariusz
sala: 114
Historia i
społeczeństwo
Włodarczak
Michał
sala: 218
 
Plan Lekcji ver. 2.0 (c)1999-2006 Krakfin Data wydruku: 19.05.2017 1