WYCIECZKA EDUKACYJNA DO GARDEN CITY

W tygodniu przed feriami klasa 2t wraz z wychowawczynią gościła w Garden City na terenie Międzynarodowych Targów Poznańskich. Jest to trzypoziomowy kompleks restauracyjno – eventowy, który tworzą  designerskie restauracje i sale bankietowe: Oregano and Wine, Basilico Bistro, Saffro, Vanilla, Cinnamon i Tabasco. Profesjonalne podejście do spraw przygotowania i serwowania posiłków, organizowania konferencji i imprez otwartych przybliżył nam Szef Kuchni Tomasz Zdrenka – zwycięzca Kulinarnego Pucharu Polski oraz laureat wielu międzynarodowych konkursów kulinarnych, za co gorąco dziękujemy. Osobiście mogliśmy się przekonać, że dania przygotowywane dla gości
to małe dzieła sztuki, które rozpływają się w ustach. Dla młodzieży była to niepowtarzalna okazja zetknięcia się z pełnym profesjonalizmem.

Urszula Cicha

Skip to content