Skip to content
ZESPÓŁ SZKÓŁ PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO

ZESPÓŁ SZKÓŁ PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO

im. J. J. Śniadeckich w Poznaniu

Menu

  • Strona główna
  • O szkole
    • Dyrekcja
    • Nauczyciele
    • Statut Szkoły
    • Dzwonki
    • Psycholog szkolny
    • Kierunki kształcenia
      • Technik hotelarstwa
      • Technik żywienia i usług gastronomicznych
      • Technik technologii żywności
      • Technik przetwórstwa mleczarskiego
      • Cukiernik
      • Kucharz
      • Piekarz
      • Przetwórca mięsa
    • Pracownie szkolne
      • Pracownia hotelarska
      • Pracownia piekarsko-cukiernicza
      • Pracownia przetwórstwa mięsa
      • Pracownia kucharska
    • Nasze osiągnięcia
    • Obchody 70-lecia szkoły
    • Kontakt i dojazdy
    • Biblioteka
    • Deklaracja dostępności
    • Polityka prywatności
    • Szkolny program profilaktyczno-wychowawczy
    • Wewnętrzne procedury bezpieczeństwa
    • RODO
  • Strefa Ucznia
    • Samorząd Uczniowski
    • Kalendarium roku szkolnego
    • Doradztwo zawodowe
    • Kodeks relacji
    • Podręczniki
      • Podręczniki – Technikum Przemysłu Spożywczego
      • Podręczniki – Branżowa Szkoła I stopnia
      • Podręczniki – przedmioty zawodowe
    • Szkoła Zaoczna
      • Lista słuchaczy przyjetych do Branżowej Szkoły II Stopnia Nr 2
      • Terminy zjazdów w szkole zaocznej
      • Semestr I TA
      • Semestr I TB
      • Semestr I ŻA
      • Semestr I ŻB
      • Semestr I ŻC
      • Semestr III TT
      • Semestr III TŻ
      • Egzaminy ustne
    • Wzory druków dokumentów
  • Strefa Rodzica
    • Rada rodziców
    • Standardy ochrony małoletnich
  • Rekrutacja
    • Drzwi Otwarte
    • Bieżące informacje i druki
    • Klasy 8 – krok po kroku
    • Regulamin naboru
    • Wyniki rekrutacji na rok szkolny 2025/2026
  • Egzaminy i praktyki
    • Egzamin maturalny
      • Instrukcja maturalna
      • Informacja o sposobie organizacji i przeprowadzeniu egzaminu maturalnego obowiązująca w roku szkolnym 2025_2026
      • Harmonogram maturalny
      • Deklaracja przystąpienia do egzaminu maturalnego
      • Komunikat w sprawie szczegółowych sposobów dostosowania warunków i form przeprowadzania egzaminu maturalnego
    • Egzamin zawodowy
      • Harmonogram przeprowadzania egzaminu zawodowego
      • Deklaracja egzaminacyjna
      • Komunikat w sprawie szczegółowych sposobów dostosowania warunków i form
      • Zadania jawne na egzamin
      • Wykaz turniejów i olimpiad tematycznych zwalniających z egzaminów zawodowych
    • Termin zajęć praktycznych
    • Zakłady pracy, z którymi współpracujemy
  • Nasze Projekty
    • Europa na talerzu – międzynarodowe staże zawodowe szansą dla uczniów szkoły
      • Rekrutacja do projektu zagranicznych praktyk zawodowych na rok szkolny 2025/2026
      • Wyspy Kanaryjskie październik 2022
      • Saragossa maj 2022
      • Bolonia 2022
      • Wyspy Kanaryjskie 2021
      • Bolonia 2021
    • Cyfrowa edukacja – szkolenia nauczycieli ZSPS w Poznaniu
      • Discover the best apps and tools for e-learning distance learning and web design.
      • Teaching languages in the digital era: the best apps, AI tools and ICT solutions for learning languages
    • Polsko-Niemiecka Współpraca Młodzieży
      • Zagraniczne praktyki zawodowe w Turyngii
      • Indywidualna wymiana młodzieży
    • Noc Zawodowców Edycja 7.0
    • Europejskie staże perspektywą dla młodych zawodowców z Wielkopolski
    • Jemy i żyjemy zdrowo – promocja zawodów związanych z branżą spożywczą
    • Kwalifikacje zawodowe kluczem do sukcesu
    • Narodowy Program Rozwoju Czytelnictwa na lata 2021-2025
  • Turnieje i Olimpiady
    • Ogólnopolska Olimpiada Wiedzy o Żywności
      • Ważne terminy
      • Ważne dokumenty
      • Wyniki etapu szkolnego
      • Wyniki etapu okręgowego
      • Wyniki etapu centralnego
    • Międzyszkolny Konkurs Wiedzy z zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
    • Międzyszkolny Konkurs Dziczyzna po wielkopolsku
    • Turniej cukierniczy
    • Turniej kucharski
    • Turniej piekarski
    • Turniej przetwórstwa mięsa
  • BCU Piekarstwo
  • Partnerzy
  • Sklep
    • Złóż zamówienie
    • Cennik
    • Zamówienia publiczne
  • ZFŚS
    • Regulamin ZFŚS
  • Serwis zewnętrzny
    • MobiDziennik
    • Serwis wewnętrzny ZSPS
    • Kuratorium Oświaty
    • OKE Poznań
    • ODN Poznań
    • SIOEPKZ

KREATYWNY RZEMIEŚLNIK

barteckir Aktualności 22 kwietnia 202422 kwietnia 2024
  • ← Projekt informatyczny Dzień Ziemi
  • MŁODZIEŻ ZSPS W CUKROWNI W ŚRODZIE WIELKOPOLSKIEJ →

Archiwum

Kategorie

Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego w Poznaniu

Nasi partnerzy

1
2
3
4
5
5

Dane kontaktowe

Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego w Poznaniu
im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich
ul. Warzywna 19
61-658 Poznań

tel.: +48 61 820 00 91, 61 820 01 07, 61 825 02 40
tel. kom. : +48 452 363 713

tel. rekrutacja : +48 452 446 335

REGON: 000255326, NIP: 2090001440
e-mail: lp.nanzop.spsz@tairaterkes

Dojazd:

Linie tramwajowe: 3, 10, 12, 14, 15, 16
Linie autobusowe: 168, 169, 171, 182, 190

Link do nawigacji w Jakdojade.pl

Deklaracja dostępności

Informacja dotycząca przetwarzania danych osobowych

BIP
Copyright © 2025 ZESPÓŁ SZKÓŁ PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO. All rights reserved.
Theme: Accelerate by ThemeGrill. Powered by WordPress.