Skip to content
ZESPÓŁ SZKÓŁ PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO
im. J. J. Śniadeckich w Poznaniu
Menu
Strona główna
O szkole
Dyrekcja
Nauczyciele
Psycholog szkolny
Kierunki kształcenia
Technik hotelarstwa
Technik żywienia i usług gastronomicznych
Technik technologii żywności
Technik przetwórstwa mleczarskiego
Cukiernik
Kucharz
Piekarz
Przetwórca mięsa
Pracownie szkolne
Pracownia hotelarska
Pracownia piekarsko-cukiernicza
Pracownia przetwórstwa mięsa
Pracownia kucharska
Nasze osiągnięcia
Obchody 70-lecia szkoły
Kontakt i dojazdy
Statut szkoły
Biblioteka
Deklaracja dostępności
Polityka prywatności
Szkolny program profilaktyczno-wychowawczy
Wewnętrzne procedury bezpieczeństwa
RODO
Strefa Ucznia
Samorząd Uczniowski
Organizacja roku szkolnego
Kalendarium roku szkolnego
Doradztwo zawodowe
Kodeks relacji
Szkoła Zaoczna
Terminy zjazdów w szkole zaocznej
Semestr I TT
Semestr I TŻ
Semestr II TT
Semestr II TŻ
Egzaminy ustne
Podręczniki
Podręczniki – Technikum Przemysłu Spożywczego
Podręczniki – Branżowa Szkoła I stopnia
Podręczniki – przedmioty zawodowe
Dzwonki
Wzory druków dokumentów
Strefa Rodzica
Rada rodziców
Godzina do dyspozycji ucznia i rodzica
Standardy ochrony małoletnich
Rekrutacja
Drzwi Otwarte
Bieżące informacje i druki
Klasy 8 – krok po kroku
Regulamin naboru
Wyniki rekrutacji na rok szkolny 2024/2025
Egzaminy i praktyki
Egzamin maturalny
Instrukcja maturalna
Informacja o sposobie organizacji i przeprowadzeniu egzaminu maturalnego obowiązująca w roku szkolnym 2024_2025
Harmonogram maturalny
Deklaracja przystąpienia do egzaminu maturalnego
Egzamin zawodowy
Informacja o sposobie organizacji i przeprowadzania egzaminu zawodowego
Terminy praktyk
Zakłady pracy, z którymi współpracujemy
Nasze Projekty
Europa na talerzu – międzynarodowe staże zawodowe szansą dla uczniów szkoły
Rekrutacja do projektu zagranicznych praktyk zawodowych na rok 2024
Wyspy Kanaryjskie październik 2022
Saragossa maj 2022
Bolonia 2022
Wyspy Kanaryjskie 2021
Bolonia 2021
Polsko-Niemiecka Współpraca Młodzieży
Zagraniczne praktyki zawodowe w Turyngii
Indywidualna wymiana młodzieży
Cyfrowa edukacja – szkolenia nauczycieli ZSPS w Poznaniu
Noc Zawodowców Edycja 7.0
Europejskie staże perspektywą dla młodych zawodowców z Wielkopolski
Jemy i żyjemy zdrowo – promocja zawodów związanych z branżą spożywczą
Kwalifikacje zawodowe kluczem do sukcesu
Narodowy Program Rozwoju Czytelnictwa na lata 2021-2025
Turnieje i Olimpiady
Ogólnopolska Olimpiada Wiedzy o Żywności
Ważne terminy
Ważne dokumenty
Wyniki etapu szkolnego
Wyniki etapu okręgowego
Wyniki etapu centralnego
Międzyszkolny Konkurs Wiedzy z zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Międzyszkolny Konkurs Dziczyzna po wielkopolsku
Turniej cukierniczy
Turniej kucharski
Turniej piekarski
Turniej przetwórstwa mięsa
Partnerzy
Sklep
Złóż zamówienie
Cennik
Zamówienia publiczne
ZFŚS
Regulamin ZFŚS
Serwis zewnętrzny
MobiDziennik
Serwis wewnętrzny ZSPS
Kuratorium Oświaty
OKE Poznań
ODN Poznań
SIOEPKZ
Noc Zawodowców Edycja 7.0
Skip to content
Open toolbar
Zwiększ rozmiar czcionki
Zwiększ rozmiar czcionki
Zmniejsz rozmiar czcionki
Zmniejsz rozmiar czcionki
Skala szarości
Skala szarości
Wysoki kontrast
Wysoki kontrast
Negatyw
Negatyw
Podkreślanie linków
Podkreślanie linków
Reset
Reset