Skip to content
ZESPÓŁ SZKÓŁ PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO
im. J. J. Śniadeckich w Poznaniu
Menu
Strona główna
Szkoła
Obchody 70-lecia szkoły
RODO
O szkole
Kierunki kształcenia
Technikum Przemysłu Spożywczego
Technik hotelarstwa
Technik przetwórstwa mleczarskiego
Technik technologii żywności
Technik żywienia i usług gastronomicznych
Branżowa Szkoła I Stopnia
Cukiernik
Kucharz
Piekarz
Przetwórca mięsa
Statut
Szkolny program profilaktyczny
Nasze osiągnięcia
Pracownicy
Dyrekcja
Psycholog szkolny
Nauczyciele
Kontakt i dojazdy
Szkoła Zaoczna
Semestr I TT
Semestr I TŻA
Semestr I TŻB
Semestr III BSII
Terminy zjazdów w szkole zaocznej
Lista słuchaczy przyjętych do BS II
Biblioteka
Zamówienia publiczne
Plan zamówień publicznych
Dla uczniów
Dzwonki
Organizacja roku szkolnego
Matura
Harmonogram
Instrukcja maturalna
Komunikat dyrektora CKE w sprawie dostosowania warunków
Zasady przeprowadzania i organizacji matur
Najważniejsze zmiany w zasadach organizowania i przeprowadzania egzaminu maturalnego w 2023 i 2024 roku
Deklaracja przystąpienia do egzaminu maturalnego
E-deklaracja maturalna
Egzamin zawodowy
Informacja o sposobie organizacji i przeprowadzania egzaminu zawodowego
Formuła 2019
Formuła 2017
Podręczniki
Podręczniki – Technikum Przemysłu Spożywczego
Podręczniki – Branżowa Szkoła I stopnia
Podręczniki – przedmioty zawodowe
Samorząd Uczniowski
Doradztwo zawodowe
Dla rodziców
Rada rodziców
Organizacja roku szkolnego
Wewnętrzne procedury bezpieczeństwa
Podręczniki
Podręczniki – Technikum Przemysłu Spożywczego
Podręczniki – Branżowa Szkoła I stopnia
Podręczniki – przedmioty zawodowe
Wzory druków dokumentów
Godzina nauczyciela do dyspozycji uczniów oraz rodziców
Rekrutacja
Bieżące informacje
Regulamin naboru
Wypełnij wniosek
Kwestionariusz osobowy
Kierunki kształcenia
Branżowa Szkoła II Stopnia nr 2
Wyniki rekrutacji na rok szkolny 2022/2023
Praktyki i egzaminy zawodowe
Terminy praktyk
Egzaminy potwierdzające kwalifikacje w zawodzie
Zakłady pracy, z którymi współpracujemy
Regulamin praktyk zawodowych
Projekty
Europa na talerzu – międzynarodowe staże zawodowe szansą dla uczniów szkoły
Dlaczego warto odbyć staż zawodowy za granicą?
Bolonia 2021
Wyspy Kanaryjskie 2021
Saragossa maj 2022
Bolonia 2022
Wyspy Kanaryjskie październik 2022
Kwalifikacje zawodowe kluczem do sukcesu
Szacun dla zawodowców
Jemy i żyjemy zdrowo – promocja zawodów związanych z branżą spożywczą
Europejskie staże perspektywą dla młodych zawodowców z Wielkopolski
Narodowy Program Rozwoju Czytelnictwa na lata 2021-2025
Olimpiada
Regulamin olimpiady
Ważne terminy
Ważne dokumenty
Wyniki etapu szkolnego
Wyniki etapu okręgowego
Turnieje
Piekarski
Przetwórstwa mięsa
Cukierniczy
Kucharski
Międzyszkolny Konkurs Wiedzy z zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Serwisy
eDziennik
Serwis wewnętrzny ZSPS
Platforma edukacyjna ZSPS
Organ Prowadzący
Nadzór Pedagogiczny
Centralna Komisja Egzaminacyjna
Okręgowa Komisja Egzaminacyjna
Nasze pracownie
Piekarsko-cukiernicza
Przetwórstwa mięsa
Kucharska
Pracownia hotelarska
Złóż zamówienie
Smaki młodzieży
ZFŚS
Egzamin zawodowy
Skip to content
Open toolbar
Zwiększ rozmiar czcionki
Zmniejsz rozmiar czcionki
Skala szarości
Wysoki kontrast
Negatyw
Podkreślanie linków
Reset