KONKURS “WIEPRZOWINA I JEJ PRZETWORY”

25 października 2023 r w naszej szkole – ZSPS – odbył się etap szkolny VIII Ogólnopolskiego Turnieju Kucharskiego.Tematem konkursu była

” Wieprzowina i jej przetwory”. 

Jury w osobach nauczycieli przedmiotów zawodowych: p. Karoliny Mikołajczyk – Nieckarz oraz p. Joanny Mormol miała bardzo trudne zadanie związane z wyłonieniem zwycięzców, ponieważ młodzież przygotowała dania na najwyższym poziomie.

Oto lista laureatów konkursu:

I miejsce – Jakub Sękowski kl. 3K

II miejsce – Franciszek Wachowiak – kl. 3K

III miejsce – Paula Fornalik kl. 3K

IV miejsce – Kacper Masalski kl. 3K

V miejsce – Marta Przybysz kl. 2 KA

Serdecznie wszystkim dziękujemy za odwagę, zaangażowanie oraz ciężką pracę!

Skip to content